Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Szwecji juz polowa kobiet wybiera samotne macierzynstwo, bo stac je

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To był jakiś podszyw gość dziś To dopiero wymysł, że to facetom bardziej zalezy na pieniądzach kobiet niż kobietom na pieniądzach mężczyzn. Równie dobrze można byłoby napisac, że to bujda, że tofacetom chodzi tylko o seks, a tak naprawdę to kobietom chodzi tylko o seks. Napisac można wszystko gość dziś A po co ci facet jak nie tylko dla pieniędzy? Co poza pieniędzmi liczy się niby w facecie?

Gość gość
Nikt nie mówi że chce brać ,chealisz się kasa której ona nie może dotknąć czyli tak naprawdę ty też nic nie dajesz więc twój argument o pieniądzach jest o doope potluc

Gość gość
gość dziś Dlatego od biednych facetów (których olewacie) jeszcze bardziej irytują was tacy, którzy mają te pieniąchy, nęcą nimi wasze nozdrza ale poznali się na was i nie chcą dać się wam wyciućkać! :P :D

Gość gość
Mi nigdy nie zależało na kasie u faceta , ale jak facet zaprasza i nie chce zapłacić to jak to o nim świadczy

Gość gość
gość dziś Ja chcę dawać kobiecie swoją osobę, przyjaźń, wsparcie, to samo, czego oczekuje od kobiety. A nie pieniądze i nie dając kobiecie pieniędzy a nawet ukrywając przed nią, że je mam, odsiewam 99% kobiet, które lecą na kasunię :P :D

Gość gość
Znam wielu facetów ,którzy mówią że nie chcą kobiety bez auta albo kilku tysięcy oszczędności na mieszkanie , faceci jak najbardziej lecą na kasę

Gość gość
W Szwecji wszystko jest super Chciałabym tam zamieszkac

Gość gość
Zapłacić za kawę, kiedy zapraszam ok, nawet za ciasto też. Ale co chwile za obiad w restauracji albo jakieś prezenty albo fundowanie różnych rzeczy to już nie. A przede wszystkim żadnego dzielenia się moim majątkiem, bo niby z jakiej racji?

Gość gość
Pewnie sie oburzycie, że facet nie chce się dzielić swoim majątkiem. To ułatwię wam - wyobraźcie sobie, że wy macie majątek. Chciałybyście się nim dzielić z mężczyzną?

Gość gość
To się nie dziel ale seksu i rodziny też nie wymagaj

Gość gość
gość dziś No, wszystko tam super, gorzej tylko, że możesz zostać zgwałcona przez prawdziwego męskiego ciemnoskórego a nawet nie można tam powiedziec, że doszło do takiego gwałtu, bo to niepopoprawne politycznie :P

Gość gość
Akurat Arabowie szanują kobiety bardziej niż Polacy materialisci

Gość gość
gość dziś No ja właśnie póki co dzieci nie chce mieć. To kobiety chcą mieć szybko dzieci, bo zegar tyka i bo wtedy dziecko ma prawo do majątku mężczyzny. A seks nie jest aż tyle wart, zeby oddac za niego wszystko pozostałe

Gość gość
gość dziś Naprawdę? Ale chyba nie Europejki

Gość gość
gość dziś Chyba, że bicie, zamykanie w domu i odebranie dzieci to wyraz szacunku - szczególnie, kiedy zabiorą taką Europejkę w miejsce gdzie czują się jak u siebie, czyli albo w kraju z którego pochodzą albo w kraju, gdzie jest ich już mnóstwo, czyli w Europie Zachdniej

Gość gość
Gdyby faceci naprawdę kochali żadna by mi chciała kopnąć w doope

Gość gość
No i dobrze

Gość gość
Jedyna nadzieja w przybyszach...

Gość gość
Przynajmniej przystojni są. Szwedki też lubią takich czarnowłosych dżentelmenów.

Gość gość
Ja mam nadzieje że tak samo będzie w Polsce , żeby każda kobietę było stać odejść od niewiernego męża i zostać samotna matka