Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tokajowy Topielec

Ponowny wytrysk chwilę po wytrysku

Polecane posty

Gość Tokajowy Topielec

Zdaża mi się gdy ona połyka, a ja to czuję palcami delikatnie leżącymi na jej szyjce. Gdy ona, chcąc mnie jeszcze bardziej podniecić, mruczy łakomie i pijąc siorbie. Po takim podwójnym wytrysku uda i łydki mi omdlewają, mogę tylko siedzieć albo leżeć. Ona po czymś takim, dla neutralizacji przykrego smaku, wychyla lampkę Tokaja nalaną przed wszystkim przeze mnie, więc ja półprzytomny już nie wiem, "któremu mnie" kręci się w głowie. Temu bezwładnie siedzącemu, czy temu w jej brzuszku, skąpanemu w Tokaju.

Gość gość
Rzuć fajki i zmień dietę to nie będzie przykrego smaku

Gość Tokajowy Topielec
Nie palę od 30 lat, a jem to, co ona mi poda. Więc sama sobie tym smakiem zarządza.

Gość gość
Mój facet kiedyś miał orgazm i nic nie wyleciało. Zaczął sie przyglądać mega zestresowany że coś jest nie tak :D i po chwili spermą strzelił se w oko :D

Gość Tokajowy Topielec
Do licha! Nigdzie (miasto ok. 200 000) przez kilka godzin nie mogłem kupić Tokaja. Tak się podnieciłem wspomnieniem tego, czego w tym roku jeszcze nie miałem, a tu lipa! Lampka Tokaja na szafce przy łóżku od dawna jest milczącym sygnałem. Wypowiedziane pragnienie nie zawsze jest spełnione, a Tokaj sprawdzał się zawsze. Oszaleję do jutra!

Gość gość
Ufffffffffffff!!!!!!!!!!!