Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takiej milosci

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa tak zwyczajnie po ludzku waszego zdania , wiadomo ze to nie nasza sprawa ale kazdy zawsze na jakis temat czy na dana sytuacje ma jakies mysli czy swoja opinie . Ona zostawila dla niego swojego 8 letniego synka , on wyrzucil z domu swoja zone i dwie corki , tak doslownie wyrzucil , mieli dom a on kupil zonie mieszkanie malutkie 2 pokojowe i tam wyrzucil /umiescil rodzine I mieszkaja razem w jego domu , oczywiscie zadnych mebli czy ozdob jego zona nie zabrala , kochanka wprowadzila sie na gotowy urzadzony przez jego zone dom Oni twierdza ze trafila ich straszna milosc , ze wiedza ze skrzywdzili kilka osob ale ich milosc jest strasznie wielka silna i niesamowita . Dla mnie to mam nadzieje ze kiedys karma do nich wroci

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak karma

Gość gość
spoko że im mieszkanie kupił, nie taki zły gość

Gość gość
Mysleze musial im kupic mieszkanie skoro chcial zostawic sobie dom , wiec jego ´dobroc´ nie ma tu nic do rzeczy

Gość gość
Dla mnie to slabe , budowac swoje szczescie na cudzej krzywdzie , dziecka swojego dla portek bym nigdy nie zostawila

Gość gość
pomyślał o rodzinie więc myślę że to ok

Gość gość
Po co ludzie biorą ślub, przysiegają, skoro to gowno dla nich znaczy?

Gość gość
Egoisci. Jeszcze beda płakać, jak zauroczenie minie. Z innymi też się trzeba liczyć.

Gość gość
Skoro kupił mieszkanie to nie wyrzucił. Nie wiem jednak jak można zostawić dziecko. Przypuszczalnie będą bardzo szczęśliwi, z tego co obserwuje po podobnych wypadkach, choć to niesprawiedliwe chyba

Gość gość
facet zachował sie ok kupujac zonie i dzieciom mieszkanie, ale jak mozna dla faceta zostawic dziecko???? szok

Gość gość
Każdy człowiek ma przeznaczona sobie osobę. I możesz kochać męża żonę bardzo ale może zdarzyć się tak i ja takie przypadki znam że idziesz ulica i nagle bach trafi cie i koniec bo to jest właśnie ta osoba. I teraz możesz zostać ze swoją rodziną i do końca życia myśleć o tamtej osobie lub możesz się poddać i żyć z tą właściwą osoba. Wiem że to brzmi strasznie i ze wiele osób po drodze może cierpieć ale tak już jest. I nie nam to oceniać, nigdy nie wiesz co cię w życiu spotka

Gość gość
Bzdura z ta przeznaczona sobie osoba

Gość gość
Obwinia ie kobietę że zostawiła dziecko ale halo, on też zostawił swoje dzieci. Ogólnie to myślę że miłość dwojga ludzi może być silniejsza niż wszystko inne. Niech będą szczęśliwi.

Gość gość
rozumiem, że można zostawić żonę, ale nigdy nie zrozumiem jak można zostawić własne dziecko.

Gość gość
Moze maly sam wolal zostac z ojcem lub dziadkami a jej to bylo na reke , przeciez taka milosc ja spotkala

Gość gość
Znnam podobny przypadek-tylko tam babka zostawiła 9 czy 10 letnią córkę dla 20 lat starszego chłopa. Przez dłuższy czas mieszkali uwaga we troje! Razem z jego żona w jednym domu, potem się pobudowali kilkaset metrów dalej , ale dobre 1.5 roku trwał trojkacik :O

Gość gość
Ludzie maja rozne pomysly, ta para przezmnie opisana to akurat moi sasiedzi , bywalam czesto u nich jak jeszcze on mieszkal z zona , czesto razem na tarasie pilismy razem kawe No wiec oni , jak on zaczal z kochanka a jeszcze nie udalo mu sie zony z dziecmi wywalic z domu to chyba przez rok mieli taki uklad ze tydzien on mieszka u kochanki a ona z dziecmi w domu a pozniej zmiana , ona z dziecmi idzie do rodzicow czy do znajomych mieszkac a on tydzien mieszka w domu z kochanka

Gość gość
To juz trzeba byc w desperacji zeby na taki chory tygodniowy uklad pojsc

Gość gość
13:17 sama jesteś bzdura

Gość gość
dziś Moze maly sam wolal zostac z ojcem lub dziadkami a jej to bylo na reke , przeciez taka milosc ja spotkala xx To co to była za matka skoro syn wolał zostać z ojcem lub dziadkiem.

Gość gość
Moze nie lubial nowego faceta mamy

Gość gość
A matka taka wspaniała, że wolała faceta, kawałek gaci od swojego dziecka.

Gość gość
Suka i tyle, chociarz on nie lepszy , milosc nie jest usprawiedliwieniem czyjejs krzywdy

Gość gość
Mysle ze zlo do nich wroci

Gość gość
W mojej rodzinie był podobny przypadek, dziadek zostawił babcie i moją mamę, nowa kobieta zostawiła swojego syna i oddała na wychowanie rodzinie bo dziadek go nie chciał, jak dorósł jako młody chłopak popełnił samobójstwo.. tyle w temacie, mam dzieci, jako matka w życiu bym nie zostawiła dziecka dla innego faceta, mój ojciec miał mnie gdzieś, wiem jakie to uczucie gdy do dziecka w końcu dociera fakt że rodzic ma je gdzieś, nie wyobrażam sobie co trzeba mieć we łbie żeby zostawić swoje dziecko, chodzi mi o matki