Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężowie moich koleżanek są beznadziejni

Polecane posty

Gość gość

Jeden jest tępy i ograniczony, o niczym nie można z nim porozmawiać Drugi zdradza ja aż furczy, a ona oczywiście go usprawiedliwia Trzeci nawet wyględny i na poziomie, ale za to mamusie ma taką, co im nie daje żyć, a ten jeszcze do niej wydzwania po kilka razy dziennie A ja muszę ich narzekan wysluchiwac i przytakiwac, a mam ochotę im powiedzieć, ze poznajdywały sobie debili, to teraz maja. Az sie musiałam tutaj wyzyc.

Gość gość
A ty jesteś idealna, prawda ?

Gość gość
Nie, i męża też nie mam 100% idealnego. Ale przynajmniej nie jest taka żałosna kreatura jak tamci i nie muszę na niego nadawać naokoło.

Gość gość
Całkowicie rozumiem. Natomiast gdy jesteście wszyscy razem to koleżanki Ci współczują, że jeszcze sobie nikogo nie znalazłaś. Ech.

Gość gość
Koleżanki mają mężów takich jak i one są, czyli beznadzieja

Gość gość
No i to są właśnie przykłady tych przeszczęśliwych mężatek, które są lepsze od sfrustrowanych starych panien, które przegrały życie, bo nie znalazły sobie chłopa.

Gość gość
A co cie obchodzi jakiego kto ma męża? Zajmij się lepiej swoim

Gość gość
0/10

Gość gość
Tak to jest jak głupie dziewuchy muszą wyjść "za MĄS" bo inaczej to GAŃBA! a staropanieństwo to przecież niewyobrażalna tragedia i całe życie przegrane, gorzej niż nowotwór i cukrzyca razem wzięte. I dlatego takie głupie polskie dziewuchy biorą sobie jakichś Maćków, Kamilków, Adich, Damianów i później narzekają. Można się realizować będąc singlem i być otwartym na związki, poznawać nowe osoby i wziąć ślub dopiero gdy jest się już pewnym danej osoby. Polski ciemnogrodek.