Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię wybrać.

Polecane posty

Gość gość

Mam pewien poważny problem. Znam trzech mężczyzn, z jednym żyję od 4 lat, drugiego znam od pół roku, z trzecim spotykałam się przez rok, wciąż mam z nim kontakt. Nie potrafię zdecydować z którym powinnam być.Mam wrażenie że do każdego z nich coś czuję. Czy to możliwe kochać ich wszystkich na raz? Jak dokonać wyboru?Jak przekonać się który jest tym właściwym?

Gość gość
Kochana, polecam usiąść i zastanowić się, który jest odpowiedni. Pomyśl z kim chciałabyś żyć do końca życia, pomyśl o ich wadach i zaletach, pomyśl czy macie takie same priorytety na przyszłość i przede wszystkim, który z nich traktuje Cię poważnie a potem wybierz jednego a z resztą zerwij całkowicie kontakt bo tacy mieszają w głowie a tak w końcu zapomnisz i będziesz miała spokój.

Gość gość
zagraj w jeden z dziesięciu

Gość gość
Niby najrozsądniej byłoby przeanalizować na zimno z którym powinnam zostać. Ale te emocje, uczucia wszystko komplikują. Serce swoje, rozum swoje. Jestem zagubiona.

Gość gość
Wszystko to emocje ale lepiej kierować się rozumiem by tego nie żałować. Co z tego, że wybierzesz np przystojniejszego jak on za tydzień rzuci Cię dla innej ? Pamiętaj, że najważniejsze jest to jak facet Cię traktuje i jakie ma podejście do życia.

Gość gość
Chyba nie da sie kochac w takim samym stopniu wszystkich naraz

Gość gość
To prawda, nie sposób wszystkich kochać jednakowo. Do każdego z nich czuję inaczej, każdy z nich jest inny. Strasznie to trudne. Tak trzeba uważać na emocje, ale nie wyobrażam sobie związku z rozsądku. Szukam miłości.

Gość gość
I ty sie spotykasz z wszystkimi na raz ?

Gość gość
Z jednym mieszkam, z drugim widuje się od pół roku i to z nim uprawiam seks. I ten trzeci z którym kiedyś byłam, a teraz mamy kontakt i też iskrzy.Nie potrafię zdecydować.

Gość gość
A z 1 i 3 nie uprawiasz ? Mieszkasz z 1 uprawiasz z 2 ?

Gość gość
No niestety, z tym z którym mieszkam nie mam seksu, bo nie chce. Z tym którego znam kilka miesięcy mam cudowny seks. Z tym trzecim robiłam to kiedyś, teraz tylko jakiś flirt.

Gość gość
czyli w domu masz dojną krowę co cię utrzymuje a na boku dwóch jurnych buhajów. Toś się ustawiła cwaniaro.

Gość gość
dziwię się facetowi z którym mieszkasz - nie dość że nie uprawiacie seksu to do tego zdradzasz go z dwoma innymi.Gdyby wiedział o tamtych pewnie dałby ci koopa. ps wg mnie temat to provo szkoda stzepić jęzora.

Gość gość
Nie kotku, sama się utrzymuję.Chyba mam prawo wyboru z kim chce być?

Gość gość
no to wybierz - na pewno daj sobie spokój z tym u którego mieszkasz,wiązek bez seksu to nie związek. Swoją drrogą dziwny koleś ze godzi sie na to że mieszkasz u niego i zgadza się byście z sobą nie sypiali. Kryptogej?

Gość gość
ekhem nie chce nic gadać ale kobieta co mieszka u jednego a na boku sypia z dwoma innymi nie jest dobrym materiałem na partnerke a co dopiero na kogoś wiecej. normaln facet raczej by cie olał wiesz czemu:)

Gość gość
To on mieszka u mnie, to raz. A dwa ma niewielkie libido.

Gość gość
Żadnego nie kochasz ! Chcesz byc z którymkolwiek bo tak wypada - po co ?

Gość gość
Zresztą to nie tak, że chcę ich trzech. Dlatego chcę się poradzić, czym się kierować, żeby dobrze wybrać. Chcę żyć z jednym z nich.

Gość gość
ma niewielkie libido Ale jednak libido - czyli jakiś drobny seks powinien nadal wchodzić w gre. Albo jedzie na ręcznym przy lekturze z Asią carrera albo kryptogej.

Gość gość
Ciagnij zapalke. Albo k****a :D co za różnica.

Gość gość
Dlaczego uważasz, że żadnego nie kocham?

Gość gość
Niedługo zwariuję, więc pomysł z zapałką genialny.

Gość gość
Nie chcę z nim seksu, bo mam wrażenie, że zdradzam tego drugiego. Nie chcę tego.

Gość gość
wobec żadnego z ich 3 nie jesteś fair. przekombinowałas