Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa mnie kopiuje, mimo że mi docina i wiem że mnie nie lubi... O co chodzi?

Polecane posty

Gość gość

W przeszlosci potrafiła mi probowac docinać przed rodzina męża. Ale ukrociliśmy to. W duzym skrocie ona stara sie mnie kopiowac. Kupilam fajną tunikę latem - poleciala po jednakową, tyle że inny kolor. Od lat nie kupowala sobie bizuterii i nie lubi nosic kolczykow. Kiedy dostalam na swieta od meza kolczyki z szafirami to pare tyg.pozniej pokazala mi ze tez kupila kolczyki z szafirami i to w tym samym salonie. Nosila zawsze 1 pierscionek ale ostatnio zobaczyla ze ja mam dwa i mam nowy i tez dzis patrze a ona nowy kupila a przeciez ona od lat nie kupuje juz nic nowego z bizuterii. O co chodzi?

Gość gość
Poszlam do kibla a tesciowa zaraz za mną ze tez chce. O co chodzi?

Gość gość
zazdrosci ci. a te dociny to przez zazdrosc wlasnie. stara rura zazdrosci ci wszystkiego:mlodosci, milosci (bo zakladam ze ma meza pantofla lub jest sama) i kupujac to samo co ty zyskuje zludzenie ze bedzie szczesliwa jak ty

Gość gość
Gadalam przez telefon z kolezanka i mowilam ze sprobowalismy z mezem nowej pozycji w lozku. Tesciowa podsluchala i wyskoczyla ze ona tez! O co chodzi?

Gość gość
Powiedzialam jej ze mam glupia tesciowa a ona ze ona tez ma taka. O co chodzi? Chyba nie zalapala.

Gość gość
Ale z was idiotki. Ktoś normalnie pyta a tu jakas psycholka której się psychotrop skończył, zaczyna jakieś swoje brednie. Co do pytania autorki: baba ewidentnie nie radzi sobie ze sobą i z upływającym czasem!

Gość gość
moim zdaniem baba ewidentnie ma problem z tym ze dostajesz cos od jej syna

Gość gość
10.44 gosc Sama jestes idiotka skoro nie skapnelas sie ze to prowo. Widac nie masz lepszych podniet w zyciy :)

Gość gość
Dlaczego prowo? Moja teściowa robi podobnie. Jakby na sile chciała się do mnie upodobnić