Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlaLa1234

Wybór wózka, lekki i funkcjonalny

Polecane posty

Szukam wózka dla dziecka. Co mnie najardziej interesuje: - niska w miare waga - pompowane koła - składana gondola (bez plastikowego spodu, typu jak to jest w Anexaxh, Adamexach etc.) - duża spacerówka Zainteresował nas : * easygo soul - ale wydaje mi się, że spacerówka jest zbyt mała * amelis muki - rewelacyjny * cybex balios M - ale niestety gondole nosi sie na paskach, koła gumowe no i to że już w sklepie skrzypi i trzeszczy Proszę Was o jakieś rady, wskazówki :)

Gość Op
Polecam kupić sama gondole, a pozniej wymienić na fajna lekka spacerówke, zestawy 3w1 nie są najlżejsze, mi bardzo pasował wózek Chicco (z gondoli 1 ruchem robi się spacerówkę, ale koła pompowane są tylko z tyłu). Fajne są wózki bebetto mam nico i jestem zadowolona, w terenie spisuje się rewelacyjnie, ale do auta na zakupy itd. mam maclarena ;)

Gość gość
Ja polecam cybex priam, jeśli chodzi o wagę i składanie, jest super.

Gość gość
Może Joolz Hub? Składa się razem z siedziskiem i jest kompaktowy. Super sie sprawdza w mieście, bo jest wąski. No i siedzisko obrotowe, to wiesz, w zależności od humoru małej, może siedzieć przodem albo tyłem do mnie. A malutka ma często foszki hahaha. Wózek kupił mój facet w sklepie na alei solidarności w warszawie. Dostał dobrą cene :DDD

Gość gość
Też polecam Cybex Priam!