Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę się wtrącić w małżeństwo syna! Wezmę pas i przetrzepie mu skórę

Polecane posty

Gość gość

Bo podejrzewam że syn bije synową, mam podstawy by tak sądzić, jego ojciec sprawił mi koszmar a synowa miała wczoraj podbite oko, oczywiście tłumaczenie że się uderzyła o szafkę... Zbyt dobrze to znam:-( wybieram się do nich i mam zamiar to wyjaśnić, nigdy syna nie uderzyłam ale teraz jestem tak wściekła że nie wiem jak to się skończy. Źle go wychowałam:-( jak będzie trzeba to zabiorę synowa i wnuki do siebie, pamiętam jak się czułam w małżeństwie i nie mogę milczeć.

Gość gość
Jezeli to nie prowo, to masz moje pelne przyzwolenie obic mu ryja.

Gość gość
Jestem z Ciebie dumna. Z Twojej postawy.

Gość gość
tak zrób. Synowi przeczep skórę, synową i dzieci weź do siebie i zakaz kontaktów z synem na jakiś czas. może taki zimny prysznic że zostanie sam, bez rodziny i że nie mocze liczyć na mamę go otrzeźwi.

Gość gość
Nie usprawiedliwiam go,ale niestety zdarzenia z dzieciństwa się odbijają w dorosłym życiu i znam to na własnym przykładzie. Gdybym miała wybierać drugi raz męża przeswietlilabym jego najbliższą rodzinę i dowiedziała się jakie miał dzieciństwo. Kiedy byłam już po ślubie teściowa opowiedziała mi jakie miała życie z teściem,(chociaż teraz patrząc na niego nie mogę w to uwierzyć). Jakoś dziwnie dużo z tych zachowan widzę u swojego męża. Może nie aż w takim stopniu,ale jednak.

Gość gość
Rozwiodłam się z mężem gdy syn miał 4 lata jednak mąż nachodził nas i dopuki go nie zamknęli nie było spokoju. Wiem że synowa była dzieckiem maltretowanym:-( wiem że nie może liczyć na swoją rodzinę, wiem że powinnam wcześniej coś zauważyć. Nie będę kryła syna, nawet gdyby miał za to siedzieć. Serce mi pęka z bólu bo naprawdę wierzyłam że dobrze go wychowałam. Jestem pewna że coś jest na rzeczy, synowa ostatnio jest bardzo zamknięta w sobie i wczoraj to podbite oko:-( oby tylko udało mi się to wyjaśnić. Całą noc nie spalam, aż ciśnienie mi skakało. Żal mi synowej, to taka kochana dzięwczyna.

Gość gość
Oj Autorko, nazwę tematu napisałaś kontrowersyjną- jakby zbicie milo być lekarstwem na to, że syn bije :( Ale treść Twojego tematu sugeruje, że jesteś super teściową, super osobą, trzymam za Ciebie kciuki. Oraz za Twojego syna, żeby się otrząsnął.

Gość gość
I co tam autorko?