Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feetboy

Dojrzałe Kobiety

Polecane posty

Gość Feetboy

Witam jestem młodym 24 letnim chłopakiem od około 15 roku życia kręcą mnie dojrzałe kobiety ... Uwielbiam jak sa ubrane w szpileczki do tego ponczoszki czy rajtuzy spódniczka czy sukienka . Jak spotykam takie panie na ulicy nie moge oderwac od nich zwroku Od dawna pragne poznać dojrzała kobietę która tak jak ja miała by manie N punkcie stóp. Nie ma nic bardziej sexi niż zgrabne nóżki z zadbanymi pomalowanymi na czerwono paznokciami .Raz w życiu zdarzyła Mi się taka sytuacja uwiodla min przyjaciółka mojej mamy Arleta od zawsze była mym marzeniem. Gdy spotykała się z moją rodzicielka przewaznie u nas w domu ubierala się w szpileczki ponczoszki krótkie spódniczki tak ze na sam widok zawsze pojawial mi sie namiot co po pewnym czasie zauważyła od tego mkmentu na przywitanie cmokala mnie delikatnie w usta przy kazdej okazji kusila wypinala swoja piekna dupcie w moją stronę przy mijaniu sie na przedpokoju podszczypywala miziala itd . Jednak najbardziej podniecalo mnie to jak siedząc N kanapie cały czas machala stopami przed moją twarzą kładka mi je na krocze . Pewnego piatku zadzwoniła do mnie zapytała czy jestem w domu odpowiedziałem ze tak po 5 minutach ktoś puka otwieram a przed drzwiami Arleta blondynka krotkoscieta ubrana jak z mych marzeń wposcilem ja przytulilem i pocalowalem na przywitanie poscilem ja przodem do salonu szła kręcąc swój dupcia tak ze już miałem namiot usiedlismy na kanapie od razu położyła minóżki na kolanach I kroczu dociskała lewą noga w szpilece mojego penisa a prawa trzymałam w ręce zdejmujac obowie miała czarne ponczoszki samonosne kazała je zdjąć i ujzalem cudowna stopkę z czerwonymi pazurkami zaczolem całować pieścić lizać podgryzac lizalem podeszwy ssalem paluszek po paluszku lewa stopę wcisnela mi pod boxerki i wyciągnąłem go i w tym momencie spełniło mi się moje mazenie foot Job od cudownej czterdziestki kochałem się z nią caly weekend . Po paru dniach spotkałem ja na klatce mówiła mi ze nie możemy tego robić ale K nie wytrzymałem zaczolem so z nią całować i wciaglem Ja do piwnicy tam stał taki stolik podciagnolem jej sukienkę i walilem jak nigdy żadnej kobiety na tym stoliczku .Ale to był ostatni sex z nią .. Czy są dojrzałe kobiety chetne na takie pieszczoty stóp ? Czy kobiety to lubią ?

Gość gość
Tu nie ma kobiet