Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto mial racje ja czy ta kobieta?

Polecane posty

Gość gość

Może problem nie nalezy do kategorii "zycia i smierci" ,ale jestem ciekawa waszego zdania bo troche mnie to zdenerwowało. Jechalam dzisiaj autokarem z miasta do miasta, podroz była kilkugodzinna. za mna siedziała pewna kobieta, ktora kolanami oparla sie o moje siedzenie. Wiec ja sie mocno oparłam o oparcie, a ona na to " nie można zapytać wprost, tylko lepiej sie pchac?", a pozniej do konca drogi chyba zlosliwie nie zdejmowala tych nog z oparcia.. Waszym zdaniem ona byla zlosliwa, czy fakatycznie ja nie powinnam sie byla "pchac"?

Gość gość
Obie byłyście złośliwe, ja bym grzecznie zwróciła uwagę żeby wzięła nogi bo mi przeszkadza

Gość gość
Pewnie, ze Ty miałaś racje, bo jednak nie powinno sie opierac kolanami o czyjes siedzenie i tak jej to chciałas niewerbalnie zakomunikowac, inna sprawa, ze trzeba bylo od razu jej to powiedziec , ale pewnie wtedy by co cos chamsko odpowiedziala skoro byla zlosliwa. A poza tym jakie to pchanie sie jesli oparlas sie o swoje oparcie, przeszkadzalas jej nogom?

Gość gość
Ja też czasami jeżdżę i wiecie co ? Poniewaź jestem wysoka i ma długie nogi , moje kolana zawsze dotykają oparcia znajdującego się z przodu . Nieraz z tego powodu głupio się czuję bo widzę że pasażer z przodu stara się na siłę opierać o oparcie by moje nogi odepchnąć . Ja nie robię tego złośliwie , po prostu nie mieszczę się między siedzeniami . Może i ta pasażerka nie robiła tego złośliwie ? może i jej nogi były zbyt długie ? Czasami trzeba odpuścić i nie wszczynać kłótni bo przecież każdy płaci za bilet i ma prawo dojechać do celu .