Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapalenie płuc u dziecka kiedy poprawa

Polecane posty

Gość gość

Do mam, których dzieci chorowały na zapalenie płuc. Kiedy widziałyście poprawę? Kiedy skończyła się gorączka, po ilu dniach dziecko przestało tak męcząco sucho kaszleć? I jak wtedy z apetytem? Proszę o odpowiedzi, bo strasznie się boję...:( Córka ma 4lata.

Jakich mam:P?Nie wiem co z tym ale u mnie poprawiało się po nadtlenku wodoru:classic_cool:.Tylko po 1 nie łykać stężonego ale około 1% ,po 2 ma problem z dobijaniem choroby:O.Ale gorączkę powinno zmniejszyć:classic_cool:.Inne metody odradzam typu antybiotyki:P.Mi nie pomagały bo i dużo drożej:P.I pewnie syfem szprycujesz ją-jeżeli tak to zdrowa ona może nie być:O.

Gość gość
Czy sątu mamy których dzieci na to choorwały?

Gość gość
2 tyg choroby murowane. Nastepne 3 tyg to dochodzenie do siebie. Apetytu moje dziecko chyba z miesiac nie mialo.

Gość gość
mój miał kilka dni kaszel ale leczony był w szpitalu plus inhalacje, szybko doszedł do zdrowia drugi raz to bezobjawowe zapalenie płuc, miał tylko stan podgorączkowy ze 2 dni i szybko apetyt i wyniki do normy - tez w szpitalu leczony- wróciły zależy z czego to zapalenie i jaki start