Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A co jeśli to ta miłość którą ma się tylko jeden raz?

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim Mam chłopaka od roku, wiem że bardzo mnie kocha, zrobiłby dla mnie wszystko i to robi. Czasem się nie zgadzamy, kłocimy, jednak to i tak 1/1000 czasu ktory razem spedzamy, od roku widujemy się codziennie, spedzamy ze sobą cale dnie jest mi z nim dobrze ale.. Ciągle się zastanawiam czy to to, nie jestem pewna czy chce z nim być w przyszlosci, kocham go i za nic nie chce go stracić, ale boje się że będę nieszczęśliwa w tym związku. Mamy pewne różnice charakterów i to mnie gubi. Do tego to mój pierwszy chłopak dlatego nie mam żadnego porównania, nie wiem co byłoby dla mnie lepsze. Nie chce być płytka ale jeśli chodzi o seks to czasem po prostu nie chce dac po sobie poznać ze coś jest nie tak i robię to tylko dlatego. Nie chce tego zakończyć bo on ciągle powtarza jak mnie kocha, ze jestem najważniejsza i ze chce być w życiu ze mną i nie potrafię mu tego zrobić no i z drugiej strony sama nie wiem jak bym sie ja z tym czuła.

Gość gość
a ty również zrobiłabyś dla niego wszystko, cokolwiek robisz, żeby mu było lepiej przy tobie?