Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poswiecenie dla miłosci

Polecane posty

Gość gość

Mam odmienne plany na temat przyszłości z moim chłopakiem. Ja bardzo chciałabym wyjechać doświadczać nowych rzeczy zanim znaczne dorosłe życie, planowalam wyjechać do stanów zjednoczonych jako aupair(pilnuje się dzieci bogatych amerykanów mieszka sie u nich przez rok itp), a pozniej do innego kraju, znać dwa języki i działać, jednak mój chłopak twierdzi ze to strata czasu tam jechać bo w rok mogę juz zarabiać spore pieniądze np w Anglii. Ale ja nie chce pracować jako kelnerka bo co mi z tych funtów skoro mam wyższe ambicje i chce poznać trochę świata zanim cokolwiek zaczne. Kocham go i kiedyś slyszalam stwierdzenie ze dla miłości trzeba się poświęcić i tak naprawdę nie wiem czy spełniać się czy odpuścić właśnie dla niego, wiem ze bardzo mnie kocha, mimo naszego wieku juz troche razem przeszlismy, i co jeśli to ten jedyny a ja tak po prostu wybiore swoje zachcianki?

Gość gość
Skoro już teraz macie inne spojrzenie na pewne kwestie , to co będzie w przyszłości ? Nie za bardzo się dobraliście , on lubiący stabilizację , Ty niespokojny duch tęskniący za nieznanym ... marnie widzę ten wasz związek . Jedno z was wciąż będzie musiało ustępować w imię miłosci.

Gość gość
Chyba cie poyebalo!! Nie poswiecaj sie bo goowno z tego bedziesz miec! Ja sie poswiecilam najpierw zgodzilam na wystawny slub chociaz nie chcialam tego pozniej ze po slubie bedziemy mieszkac u jego rodzicow a ostatnio na dziecko. A teraz okazalo sie jakim jest naprawde czlowiekiem moje poswiecenia ma w doopie oby jemu bylo wygodnie i te ciagle pretensje! Zaluje tego wszystkiego bylam durna i mam za swoje ty lepiej mysl o sobie bo obudzisz sie z reka w nocniku!