Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zachowanie męża

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy małżeństwem już kilka lat, ostatnio coś zmieniło się mojemu mężowi. Bardzo polubił stosunek analny, kiedyś robiliśmy to w 2gą dziurkę raz na pół roku, zazwyczaj po alkoholu.. TEraz on mówi że pragnie mojej dupci i bardzo chce do niej. Pozwalam mu, ale teraz co praktycznie każdy stosunek to 2ga dziurka. Trochę na poczatku mnie boli (uzywam specjalnej oliwki) natomiast widzę w oczach męża takie pożadanie, on wręcz wyje do mnie. Tak zachowywał się na samym początku zjadał mnie oczami. Jak już we mnie wejdzie kilka ruchów i dochodzi, normalnie to kochamy się kilkakanaście minut, w dupkę 10 ruchów i już po. Widzę że bardzo mi nadskakuje jak mu pozwolę w dupcię, wczoraj dostałam pierścionek z brylantem i bukiet róż, -powiedział że jestem najpiekniejszą kobietą i inne takie tam. Wiem że dziś znowu będzie chciał w dupkę, dodam że przed tym zawsze mnie zadowala tak że mam orgazm.. Dziwnie się tylko czuje że on caly czas chce w dupcię która jednak boli, co mam zrobić? -wiem że jak mu nie pozwolę to będzie się dąsał będzie smutny itd. i w końcu pewnie i tak się zgodze. MIała tak która z Was?że nagle mąż bardzo zaczął pragnąć 2giej dziurki?

Gość gość
Widocznie masz fajny tyłek

Gość gość
Widocznie twoje ćipsko jest już jak wiadro i on żeby coś poczuć woli wsadzać w ciasną dupkę 😴

Gość gość
Przed mężem ilu eksploatowało twoją dupke?

Gość gość
przed mężem żaden, cipkę mam ciasną rodziłam przez cięcie...

Gość gość
Jestem ładna i zadbana kobieta, wiem że podobam się mężczyzną, ale czy to możliwe że mój mąż znowu się we mnie zakochał? Jest przemiły dla mnie, skacze obok mnie, pyta czy nie zrobić kanapeczki czy nie chce mi się pić itd... bardzo dawno się tak nie zachowywał, widzę jak patrzy na mnie z pożądaniem.Dziś przed wyjściem do pracy zrobił mi tak dobrze że odleciałam....

Gość gość
On mnie kocha i pożada, dziś zrobił mi tak dobrze, że po prostu odfrunęłam. Nie ma zapędów do chłopców, ma fetysze, lubi bardzo jak chodzę na obcasach.. Wiem że dziś będzie znowu chciał w dupcię. Pisał już mi wiadomość że mnie pragnie i nie może się doczekać.

Gość gość
@ gość dziś błędne skojarzenie chłopiec to chłopiec nie widzisz różnicy ?!

Gość gość
Nie widzę jak go podniecam, widzę jak zachowuje się jak chodzę w szpilkach i spódnicy, widzę jak mnie pragnie i pożąda, tylko czemu teraz mam taką chęć na mój tyłek?

Gość gośćui
Mój tez by chciał w dupcie, ale nie dostanie. Chyba, że najpierw on spróbuję. Mam wibrator więc szło by to załatwić. Na razie się nie zdecydował.

Gość gość
To normalna dziura i nie ma różnicy czy tu czy tam. Nie każda tak lubi, ale spróbować trzeba jak i również ćwiczyć ten otworek. Jestem facetem i nie pociąga mnie zbytnio ten sposób .... no ale cóż gdy kobieta chce :)

Gość gość
Nie przepadam za tym, ale widzę jak dla niego jest to ważne, jakie daje mu szczęście i jak się zachowuje. kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia...

Gość gość
Znowu zboczeniec od anala. Idź się lecz

Gość gość
są kobiety co bardzo to lubią aż ręcz odlatują

Gość gość
Ja wolę inne formy zbliżenia, za tą nie przepadam. Czy nagle tak mężowi może się zmienić?

Gość Fuuj
To dziura dla pedałów.

Gość gość
On nie jest gejem, nie interesują go mężczyźni, zwraca uwagę na inne kobiety i na mnie. Nie na mężczyzn.

Gość gość
Kiedyś miałam jeszcze opory aby zrobić mu dobrze ustami do końca, teraz czasami mu tak robię.

Gość gośćui
Może jest bi. Zapytaj go czy też chce w dupcie. Jeden za jeden.

Gość gość
Nie on bardzo nie lubi jak się dotyka jego pupy.

Gość gość
dla niewtajemniczonych ta forma sexu nazywa się miłością grecką i jest praktykowane na całym świecie !

Gość gośćui
gość dziś . Rozumiem, że Ty musisz lubić a on nie. Niech się focha ile chce. Miałabym to gdzieś.

Gość gość
może po prostu potrzebuje ostatnio silniejszej stymulacji a pupa jest bardziej ciasna. Trywialny powód ale taki może być

Gość gość
gośćui dziś ona nic nie musi zawsze może sobie korek wsadzić i otwór zablokować ona to lubi jaszcze jak jej łechtę palcem masuje to ona odlatuje jak Stoch na mamucie ! :classic_cool:

Gość gość
Jak nie pozwolę mu w dupcię to będzie smutny, będzie się dąsał itd.. Jak pozwalam w dupcię to czuje się jak księżniczka po tym jak zachowuje się wobec mnie. Z jednej strony to obrzydliwe i trochę boli, z 2giej strony skoro tak go podniecam, chciała bym aby robił mi to rzadziej w 2gi otworek.. Ostatnio zawsze musi być w dupcię, om ni ją całuje pieści itd. nie umiem mu odmówić.

Gość gośćui
gość dziś Masz rację. Jakby nie lubiła to by nie dawała. Jeżeli jednak jakimś cudem pisze prawde i się żali to mam o niej bardzo złe zdanie. Po prostu podkłada się jak worek treningowy. Worek na spermę zresztą. Zero szacunku do siebie.

Gość gość
boli ciebie bo trzeba smarować zarówno wejście jak i penisa natomiast ja swoją nadziewałem max 2 razy w tygodniu bo też narzekała na dyskomfort

Gość gość
Smaruję jego i siebie, ale mimo wszystko boli.

Gość gość
ale na wejściu czy głębiej ?

Gość gość
na wejściu i głęboko oraz jego sprzęt, mimo wszystko boli, on bardzo szybko dochodzi, kilkanaście mocnych ruchów we mnie i jest już po.