Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zachowanie męża

Polecane posty

Gość gość
Jak lubi to mu dawaj to co lubi bo inaczej innej będzie lizał a ty będziesz palcówę sobie robiła.

Gość gość
Też lubię wpakować swojej pani w 2gi otwór, nie robię jej tego za często i jak wielu tu pisało po alkoholu jest o wiele chętniejsza na taką formę miłości.

Gość gość
Są takie kobiety które lubią w 2gą dziurkę i jak pisał przedmówca, alko zawsze pomaga. Jestem obecnie z taką kobietą, która lubi od czasu do czasu w 2gą dziurkę. Współczuje natomiast tym którzy są z kobietami chcą z nimi to zrobić i nie mogą.

Gość gość
Mojego narzeczonego też kręci tak forma zbiżenia, długo mnie namawiał. Na początku bolało, aż mi łzy poleciały. Spróbowaliśmy kolejny raz tym razem z oliwką, było to na granicy bólu. Nie lubię sexu w tyłek, ale on lubi, kocham go bardzo i czasami pozwalam mu aby mnie nadział tak dosłownie.

Gość gość
Kochani dziękuję za rady! Mąż trochę odpuściłem mi z 2gą dziurką, teraz raz w tygodniu się kochamy w tej formie.. Bądź rzadziej! Nie powiem trochę mnie to boli, ale jak widzę te jego dzikie porządnie w oczach, pomogło to co mówicie fakt że po trochę alco czuję się bardziej rozluźniona, pomogło mi też to że kiedy on jest w 2giej dziurce, masuje sobie rączką.. Jego jeszcze bardziej to kręci, dodam ze raz miałam bardzo silny orgazm, kiedy on był w 2giej dziurce. Niesamowite to jest że mąż po tylu latach za kawałek tak dosłownie tyłka tak skacze przy mnie! Ostatnio jak byliśmy u moich rodziców, mama wzięła mnie na rozmowę co się stało??? - on nawet krzesło to stołu mi podsuwa, tak się zachowywał 15lat temu jak byliśmy narzeczeństwem. A to czy nie chce mi się pić a to a tamto, czuje się super. Jak księżniczka. Mama mówiła że nie widziała nas jeszcze w takim stanie, obojgu świecą się nam oczy, przy stole patrzyliśmy sobie w oczy cały czas za rączke mnie trzymał. Jak wróciliśmy do domu, sama mu się wypięłam, nie chciał powiedział że nie może mi tego robić za często... Kochaliśmy się normalnie więc... Kocham go nad życie cudowny człowiek.. Znowu się zakochałam nie mogę spać, nie chce mi się jeść i nie mogę się doczekać dziś wieczorem, dzieci zostają u jego brata, cała noc przed nami.. Dziś ubiorę dla niego pończochy i szpileczki. Byliśmy na zakupach dla mnie ubraniowych, nigdy nie chciał ze mną chodzić, teraz sam mnie namawiał i za wszystko sam zapłacił.. Kilka godzin, przetargałem go po sklepach... Dziś znowu wypisywał mi sms-y, że szampan już się chłodzi. p.s. gdybym wiedziała wcześniej że mężuś tak się we mnie zakocha, to już dawno temu bym mu się wypinała... szok!! Mówi mi że mnie kocha nad życie i jest taki szczęśliwy że mnie ma.

Gość gość
Baby jednak są głupie, tu widać przykład. Chciał tyłka dostał jej tyłek i szaleje.. Przecież o to własnie chodzi w związku. Pomyśl że jak byś mu nie dawała tak jak chce, albo zaczął by Cię zdradzac, albo rozstał by się z Toba bądź był by starym sflustrowanym capem.. Znowu się we mnie zakochał, wymiękam.. Mężczyzna powinien porządać swoją żonę, Ty właśnie do tego doprowadziłaś. A z tymi ubraniami, to on wg. mnie chciał Tobie wynagrodzić swoje zachcianki na Twój tyłek kochana...

Gość gość
dobre prowo daję 5/10

Gość gość
Kolejna która odkryła że jak pokarze i pozwoli poużywać swojej dupki to mężuś nagle się w niej zakocha..

Gość gość
Takie właśnie są kobiety...

Gość gość
mnie też kiedyś namawiał na anala bałam się bo wszystkie mówili że boli ale w końcu się zgodziłam on wszystko przygotował oliwkę nastrój itp pieścił mnie długo w tym miejscu masował najpierw włożył jeden paluszek potem drugi w końcu k***ska trochę zabolało na początku potem już nie bolało ale przyjemności też nie miałam po paru dniach znowu było w dupcie wchodził coraz łatwiej zaczeło mi się to podobać już nie musiał długo prosić teraz mam super orgazmy jak mnie pieprzy w dupcie każdy nasz obecny seks jest z analkiem i to ja często mu mówię żeby włożył mi w dupcie nie potrzebujemy nawet oliwki wystarczy trochę śliny więc nie bójcie się w tą dziurkę po prostu jest tak im więcej się jej używa tym jest łatwiej i bez bulu