Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abuabu

Piękna nuta :)

Polecane posty

Gość gość
Uśmiechnięta emotka, czyli chyba doczekałeś się dobrych wiadomości :)

Tak :) Wiem, że już lepiej u niej, a... kiedy u niej jest dobrze to ja... dotykam nieba :)

Gość gość
abuabu dziś Tak usmiech.gif Wiem, że już lepiej u niej, a... kiedy u niej jest dobrze to ja... dotykam nieba usmiech.gif

Gość gość
(no i znowu to samo :/ jak dodaję do wpisu tylko emotke, to jej nie wyświetla)

Gość gość
O matko jedyna !Co to za debilność !

Gość gość
abuabu dziś Uroki wrzucania emotki z klawiatury usmiech.gif No zgadza się z klawiatury, ale niekiedy wczytuje, a w 9 przypadkach na 10 pusto. Już stawiam na końcu kropkę ale to też niczego nie zmienia.

Gość gość
abuabu dziś Tez tak miałem, dlatego teraz robię zwykle usmiech.gif Dobra, to ja wdrożę własną metodę, będę np. pisać - uśmiech.gif - :D

usmiech. gif- oryginalnie :) Tajemniczy dawno temu mialem ukradziony Bolek Zdun- teraz występuje on pod ja_Dyzio :)

Gość gość
TajemniczyDragon dziś abuabu, miałeś tu inny nick? x I pytanie nr 2 - dlaczego w profilu masz taką przerwę 06.11.2013r i teraz dopiero styczeń 2018r

Zycie wygnało mnie w świat i... po czasie zapomnialem nicku :) Hisola cos kojarze, ale malo :)

Gość gość
Mnie się pytacie? :D Człowiek se poszedł zrobić herbatę, a tu już przesłuchanie i wyłudzanie danych osobowych :P Drodzy panowie ja nie mam imienia w necie ;)

Gość gość
abuabu dziś To daj grypsa jak na dzielni Cię zwą oczko.gif Ojeju jak pisałam na dzielni pod nikiem, to mnie tu wszyscy za faceta brali, a Ty chcesz teraz te koszmary przywołać?! No okaż litość i nie torturuj dalej :)

Mnie nawet Tajemniczy za kobiete wziął, wiec ten tego... :) Przedstaw się :)

Gość gość
abuabu dziś Mnie nawet Tajemniczy za kobiete wziął, wiec ten tego... usmiech.gif Przedstaw się usmiech.gif No cóż.... nie wiem jak to powiedzieć (bo potem nie da się edytować) ale ja Ciebie też brałam za kobietę przez 2 dni, zanim kukłam w profilówkę. No to żeśmy se już fajnie pogadali, a teraz zmieńmy temat i coś o pogodzie :D

Wybaczam :) Nick byl chyba założony z nudów albo po pijaku ;) U mnie duzo śniegu i mgła, a jak u Ciebie kolezanko? :)

Gość gość
abuabu dziś Wybaczam usmiech.gif Nick byl chyba założony z nudów albo po pijaku oczko.gif U mnie duzo śniegu i mgła, a jak u Ciebie kolezanko? usmiech.gif (zrozumiał :D) U mnie śnieg do kostek, aktualnie -4 na dworze, niebo zachmurzone, ale widoczność na wysokości moich oczu :) dobra.

Gość gość
(wtf? teraz całego wpisu nie wyświatla :-O ) Ej admini co mi na złość robicie?!