Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abuabu

Piękna nuta :)

Polecane posty

Gość gość
abuabu dziś Jak na wysokość oczu? smiech.gif No dokładnie tak jak piszę :) bo może powyżej moich oczów jest mgła, ale to ja jej nie widzę. No musisz jeszcze się dużo nauczyć zanim zrozumiesz co (autor - ja) miał na myśli :D

Chyba tak :D Wy kobiety nigdy nie mowicie wprost, ale w tym tkwi wasz urok ;) lubie to :)

Gość gość
abuabu dziś Chyba tak smiech.gif Wy kobiety nigdy nie mowicie wprost, ale w tym tkwi wasz urok oczko.gif lubie to usmiech.gif No widzisz, Ty to chociaż rozumiesz, czyli jest szansa na to że będą z Ciebie ludzie :D

Gość gość
abuabu dziś A jeszcze nie są? jezyk.gif Czekaj... bedzie lanie na goły tyłek smiech.gif Ejjj..... ale takie propozycje to zachowaj dla swojej panny, a nie tu przy obcych i to jeszcze do mnie, no weź .... zachowajmy chociaż pozory przyzwoitości :D

Jestem STOpro porządny :) Wybacz kolezanko :) Zachowałem się bardzo nie rozsądnie dając znak do grzechu ;)

Gość gość
abuabu dziś Jestem STOpro porządny usmiech.gif Wybacz kolezanko usmiech.gif Zachowałem się bardzo nie rozsądnie dając znak do grzechu oczko.gif Dobra wybaczam, własnie wykorzystałeś swoje koło ratunkowe i nie licz na telefon do przyjaciela, bo jest poza zasięgiem.... poszedł spać :D

Przyjaciel? Nie znam :) Koła ratunkowe podobno są trzy, tak? :)

Gość gość
abuabu dziś Przyjaciel? Nie znam usmiech.gif Koła ratunkowe podobno są trzy, tak? usmiech.gif W mojej grze są dwa, a tu ja ustalam zasady :D

Gość gość
abuabu dziś To jakie jest drugie? Skok do basenu z rekinami? usmiech.gif Wszystkiego dowiesz się we właściwym czasie i miejscu ;) Dajcie jeszcze jakiś utwór, bo akurat popek to nie moje klimaty :-O

Gość gość
abuabu dziś A co lubisz? oczko.gif Z moją przyjaciółką mam te same gusta usmiech.gif Wrzuć coś to moze trafisz w moje klimaty. I dobrze że Wy macie te same gusta muzyczne. Dziś był temat, że facet rzucił dziewczynę bo słuchała disco polo :p pewnie provo, ale takie rzeczy się zadrzają.

Gość gość
Co to jest?! :D myslałam że w jakąś ruską przeglądarkę weszłam, a teraz mam wątpliwości czy to nie bułgarisz. Czekaj zanim się skompromituje próba pierwsza - Sławek?

Gość gość
abuabu dziś Tak, zgadłas! co do imienia i Bułgarii usmiech.gif Rany ja po prostu jestem genialna :D dlaczego świat mnie nie docenia? :D No to witaj Sławku, ale na kafe będę zwracać się do Ciebie "abuabu" ok?

Gość gość
abuabu dziś Gratuluje usmiech.gif Może być usmiech.gif A jakie jest Twoje imię? usmiech.gif Spryciarzu cofnij się o stronkę, a nie tu takie podchody ;p A teraz daj jakiś utwór, żeby były szanse że go znam.

Gość gość
No i znowu nie znam (wstyd.pl) ale za to już znam Twoje klimaty i mówisz, że ta dziewczyna też w tych rytmach leci? .... no dobra, tak się tylko pytam :P

Tak, sporo nutek od niej dostaje :) Wbrew pozorom ta dziewczyna wygląda niewinnie jak anioł :)

Gość gość
abuabu dziś Tak, sporo nutek od niej dostaje usmiech.gif Wbrew pozorom ta dziewczyna wygląda niewinnie jak anioł usmiech.gif :) w sumie, to nawet taki jej wizerunek mi przeleciał przez myśl. Nie, no spoko, każdy ma swoje gusta, więc moje zd***** puszczaj bokiem w niepamięć :)

Gość gość
abuabu - śmigam spać, jutro dzień zaczynam od dentysty to trzymaj kciuki żebym ..... nie zaspała :D Dobranoc.