Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcja medyczna

Polecane posty

Gość gość

Wiitam. Chcialam zapytac czy ktoras z was ma juz za soba aborcje medyczna. Dzisiaj wzielam pierwsza tabletke jutro rano jestem umowiona na drugi etap. Nie wiem czego sie spodziewac na internecie czytalam rozne rzeczy .Jak bardzo boli? Po jakim czasie będę mogla wrocic do domu? Wiedziec chce wszystko prosze pomozcie.

Gość gość
Niestety nie pomogę, ale wspieram. Zaraz się tu wyleja pomyje, ale się nie przejmuj.

Gość gość
weź przestań na pewno będzie cię bolał brzuch bo płód musi wylecieć i będzie dużo krwi jak przy porodzie no sorry ale filmów żadnych nie oglądałaś jak kobieta ma poronienie

Gość gość
Juz po wszytkim. Ku mojemu zdziwieniu w szpitalu spedziam tylko 10 minut wlozyli mi tabletki, czopek z antybiotykiem I przeciwbolowy I kazali jechac prosto do domu. 4 godziny nic sie nie dzialo, brzuch zabolal mnie tylko chwile nie mozna tego nawrt nazwac bolem. Pozniej poczulam ze cos ze mni e wyplywa i to było to. Opowiadam w razie gdyby ktos tez mial taki problem jak ja. Bylam z tym calkowicie sama nie moglam sie z tym nikim podzelic I nie wiedzialam co tak naprawde sie stanie dzięki Bogu juz po wszystkim.

Gość gość
a możesz powiedzieć mi jaki czynnik zakwalifikowano jako wskazaniu i który tydzien?

Gość gość
Jak to wyglądało? Ciekawa jestem

Gość gość
Tydzień dziewiaty. WszYstko odbyło sie legalnie. A jak wygladało? To było bardzo malutkie nie potrzebnie to ogladalam. Widzialam oczy, usta, raczki nozki nawet były paluszki. Nie polecam nie wiem dlaczego nawet zrobilam zdjecie.. Moglam nie ogladac teraz nie daje mi to spokoju ale niestety do aborcji musialo dojsc nie mialam innego wyjscia.