Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skutki uboczne tabletek antykoncepcyjnych.

Polecane posty

Gość gość

Przez kilka lat brałam tabletki antykoncepcyjne. Ulotkę przeglądałam tak piąte przez dziesiąte. Kiedy kilka lat po zaprzestaniu brania tabletek trafiłam do szpitala z udarem mózgu pierwsze pytanie neurologa było własnie o tabletki ...

Gość gość
Musiałaś mieć je naprawdę źle dobrane, bo teraz ten temat tak poszedł do przodu, że praktycznie antykoncepcja nie ma żadnych skutków ubocznych, ja chodzę do sprawdzonego ginekologa Kubiaka w Koninie i nie mam żadnych skutków ubocznych po przepisanej przez niego antykoncepcji.

Gość gość
gość dziś A jak Ci je dobierał ? Ja w trakcie brania nie miałam żadnych skutków ubocznych ...

Gość gość
ile ty masz lat 12? Tabletki zagęszczają krew i wiadomo jest ryzyko zakrzepicy. Dla porównania - w ciąży te ryzyko jest większe niż podczas brania tabletek. Jesli ktoś ma skłonność do zakrzepów - to założę się ze już po niedługim czasie brania tabletek wyjdzie to na jaw. x Biorę tabletki od 10 lat prawie nieprzerwanie. Żadnych skutków ubocznych. Badania krwi staram sie zrobić raz w roku.

Gość gość
gość dziś Z tym czasem to się mylisz. U mnie wyszło po bardzo długim czasie. A o skłonność do zakrzepicy nie miałam podstaw się podejrzewać.