Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca1

30 latka, która nigdy nie miała chłopaka

Polecane posty

Gość gość
Autorko, cieszę się, ze chodzisz na terapie. Wierzę, że przyjdzie moment, kiedy trafisz na fajnego, kochającego mężczyznę, a w międzyczasie będziesz się czuła lepiej i lepiej. A co do pytania - ktoś wyżej tu mądrze poradził -mówić, że ktoś Cię kiedys bardzo zranił i ze kiedyś opowiesz i koniec tematu. Odpowiadając jeszcze na Twoje pytanie- ilu ludzi, tyle teorii na temat tego dlaczego ktoś był sam, i nie warto się tym przejmować :)

Gość gość
hahaha a co teraz taką maske na twarz zakładasz ?

Gość pytająca1
Do gość dziś Dzięki mam nadzieję, że tak będzie. Do gość dziś [15:55 Co masz na myśli?

Gość gość
Co ja bym pomyślał? Pomijam to że autorka już wyjaśniła mniej więcej dlaczego taka jest. Pomyślałbym że ktoś bardzo ją zranił/skrzywdził i że boi się powtórki. Pomyślałbym że jest wrażliwa taka nie na te czasy(dominują hałaśliwe, wulgarne idiotki). Pomyślałbym że ktoś komu uda się zdobyć jej zaufanie i skraść serce to będzie zaj...tym szczęściarzem bo prawdopodobnie taka kobieta jest nieodkrytym skarbem.

Gość gość
Ciesze sie, ze kogos tez denerwuja te pustawe, wulgarne idiotki ktore mysla, ze sa przebojowe i piekne

Gość gość
Czytałem że jedna czwarta Japonek po 30-tce to wciąż dziewice, a przecież tam rzadko która kobieta jest gruba ...

Gość gość
Ale to wlasnie grubasy sie pchaja na.... oo, nawet sie rymuje :)

Gość gość
faceci na pewno mysla jedno "szuka ksiecia, za duze wymagania", myslec im sie nie chce albo nie potrafia myslec dlatego kazdej w miare ladnej kobiecie samotnej przypisuja taka latke, albo cos w stylu "ma cos z glowa" jesli jest po 30stce, im sie wydaje ze kazda kobieta ma maseeeeeeee odoratorow i tylko wybiera, przebiera i wybrzydza

Gość pytająca1
gość dziś podasz gg? 64759986 Jak chcesz to napisz o co chodzi, ja za bardzo nie używam gg ale mogę zajrzeć za jakiś czas.

Gość gość
- aspolecznosc - niskie poczucie wlasnej wartosc, kompleksy

Gość gość
... lub wysokie wymagania, bo przykladowo dziewucha jest fajna i za taka sie uwaza :) mialam wielu adoratorow, ale zaden nie spelnial moich oczekiwan. Faktem jest, ze z tymi, ktorzy mi sie podobali, zwyczajnie nie wyszlo, bywa roznie i takie generalizowanie jest glupie.

Gość gość
gość dziś Czytałem że jedna czwarta Japonek po 30-tce to wciąż dziewice, a przecież tam rzadko która kobieta jest gruba ... wooooow nie jestem sama :D smiech przez lzy :d ale nie jest mi przykro ze nie uzywalam tzw. zycia z kazdym. troche smutno ze nie zrobilam tego we wlasciwym czasie z kims odpowiednim. bo tego kogos nie bylo.

Gość gość
Nie ma wlasciwego czasu ani jakiegos schematu. Na kazdego przyjdzie pora !:)

Gość gość
gość dziś ... lub wysokie wymagania, bo przykladowo dziewucha jest fajna i za taka sie uwaza usmiech.gif mialam wielu adoratorow, ale zaden nie spelnial moich oczekiwan. Faktem jest, ze z tymi, ktorzy mi sie podobali, zwyczajnie nie wyszlo, bywa roznie i takie generalizowanie jest glupie. Podpisuje sie pod tym. Moze nie wysokie a specyficzne.... A ci ktorzy mi sie podobali mnie nie chcieli bo..... jeden np chcial laske w typie anji rubik... i jestem sama nieuzywana. no i dobra... ale dzis juz wiem, ze faceci wysmiewaja dziewice albo takie kobiety ktore dlugo sa same.

Gość gość
Wiesz powiem Ci, ze jak bedziesz sie wstydzila swojego dziewictwa, zle z nim czula a on to wyczuje to tak, moze wysmiac, ale tylko dlatego, ze Ty bedziesz to dziewictwo odbierala negatywnie. Jak bedziesz z tego dumna i bedziesz sprawiala wrazenie, ze jestes swiadoma swojego piekna i szanujaca sie kobieta, to jemu to dziewictwo bedzie imponowac :) wszystko zalezy od naszego odbioru. Jesli pozytywnje siebie postrzegamy, to spodziewajmy sie tego samego od otoczenia.

Gość gość
Jutro środa, Kubuś jedzie do Eugenii na seks, wiec w necie szykuje grunt zapewniając ja, że nie chcę Eli.:p klasyka już:p

Gość gość
Lepiej sie zakochac raz, a porzadnie, nawet po 30stce, niz miec co chwile kogos byle tylko byl, co chwile sie rozstawac i popadac w coraz wieksze zgorzknienie.

Gość gośćpp
Liczenie komuś czy ktoś robił coś ileś razy nie ma sensu. A gdybyś nie była dziewicą tylko zrobiła to 5 razy w życiu robiłoby to różnicę, czy nie? A np. 15 razy w ciągu 50 lat? Przyczyny leżą na ogół w kontaktach z innymi a nie w seksie samym w sobie. Z tym największy jest ambaras. Każdy mądry partner sam się zorientuje, że dana osoba jest bardziej lub mniej do ludzi, czy ma jakieś zahamowania lub zachowania utrudniające nawiązywanie więzi i jeżeli da się mu odpowiednią ilość czasu, nic nie powinno być dla niego szczególnie wielkim zaskoczeniem. Ja osobiście znałem kobietę po ciężkim przejściu we wczesnej młodości, ale akurat w jej przypadku sprawy poszły w drugą stronę - mocniejszych, krótkotrwałych związków z wieloma partnerami.

Gość gość
no i co z tego? Wiesz ile znam spoko 30tek co są same i nigdy nikogo nie miały? nie mierz wszystkich jednakowo każdy jest inny ja od dobrych 8 lat nie mam dziewczyny i mi z tym dobrze

Gość gość
Wlasnie, co to za generalizowanie, ze 20 latka jest super kandydatka na partnerke, a 30 latka juz nie. To chore myslenie.

Gość pytająca1
gośćpp dziś Liczenie komuś czy ktoś robił coś ileś razy nie ma sensu. A gdybyś nie była dziewicą tylko zrobiła to 5 razy w życiu robiłoby to różnicę, czy nie? A np. 15 razy w ciągu 50 lat? Przyczyny leżą na ogół w kontaktach z innymi a nie w seksie samym w sobie. Z tym największy jest ambaras. Każdy mądry partner sam się zorientuje, że dana osoba jest bardziej lub mniej do ludzi, czy ma jakieś zahamowania lub zachowania utrudniające nawiązywanie więzi i jeżeli da się mu odpowiednią ilość czasu, nic nie powinno być dla niego szczególnie wielkim zaskoczeniem. Ja osobiście znałem kobietę po ciężkim przejściu we wczesnej młodości, ale akurat w jej przypadku sprawy poszły w drugą stronę - mocniejszych, krótkotrwałych związków z wieloma partnerami. x W mojej sytuacji to też jest problematyczne, że jak powiem, że się z jakiegoś tam powodu nie chciałam wcześniej z nikim spotykać to ktoś może automatycznie założyć, że jestem dziewicą. A na skutek powodu, dlaczego tak mam no to jest raczej oczywiste, że nie jestem.

Gość pytająca1
gość dziś Wlasnie, co to za generalizowanie, ze 20 latka jest super kandydatka na partnerke, a 30 latka juz nie. To chore myslenie. x W sumie to bardziej chodzi o to jak inni reagują na to, że ktoś ma 30 lat i wcześniej nie miał chłopaka. Ostatnio znajoma coś mi o swoim byłym opowiadała i zapytała się jak tam moi byli to widziałam ogromne zdziwienie na jej twarzy jak powiedziałam, że w sumie to się z nikim wcześniej nie spotykałam.

Gość gość
myślisz że jesteś jedyną 30ką co nigdy nie miała chłopaka? Hehehe zdziwiłabyś się:) I niektóre są naprawdę atrakcyjne:) Zawsze obstwiam że jak ładna i wolna, wiek nie gra roli to albo: a)waritka modliszka b)lesbijka c)trauma (zdrad,gwałt itp.)

Gość gość
są tez takie co po prostu nie chcą mieć wielkie halo

Gość gość
nienawidzę głosnych dziewczyn / "imprezowiczek" , "królewn parkietu" działają mi na nerwy

Gość gośćowa
Ja mam 25 i wysokie wymagania, byle chlopa sobie nie wezme byle tylko byl. Imprezowiczka ze mnie zadna. Chlopakow co prawda mialam ale bylo to w wieku nastoletnim. I, jak to mowia, git ;);)

Gość gość
Jak o

Gość gość
gośćowa wczoraj i tak skończysz z rozdętym dooopskiem i dzieckiem ,zdradzi cie pare razy twój ksiaże i zaczniesz być towarem z nadprodukcji na badoo

Gość gość
Jeżeli nie masz nic przeciwko Mężczyznom 35+ to masz jak najbardziej szansę na bardzo udany związek z wartościowym Mężczyzną. Mężczyźni w wieku 30 lat jeżeli są singlami to raczej zajmują się Kobietami w wieku 22-27. Mam też pewne obawy że szukasz księcia w sowim wieku i masz spore wymagania. Dużo większe niż młodsze Kobiety. Mam nadzieję że nikogo nie obraziłem ale tak to wygląda w moim otoczeniu.