Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na rozstępy?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, mam pewną (moim zdaniem) wstydliwą sprawę. Niedawno urodziłam i mam rozstępy. Chciałabym się ich pozbyć, bo odnoszę wrażenie że mój mąż trochę dziwnie na nie patrzy. NIby nic nie mówi, ale daje się wyczuć "to coś"... Co byście na nie poleciły?

Gość gość
Nic. Ja nawet nie walczę. Moze i to z dużym znakiem zapytania - pomogą zabiegi kosmetyczne / medycyny estetycznej. Ale oliwki, kremy i inne takie? Nic nie dają. Aha, jesli masz jeszcze świeże i czerwone i bardzo chcesz działać to od razu. Takich wyblakłych jeszcze ciężej sie pozbyć.

Gość gość
Radiofrekwencja Mikroigłowa Mam białe rozstępy (10letnie na biodrach) jestem po 1 zabiegu i jest widoczna duża różnica! rozstępy są mniej widoczne, nie rzucają się tak mocno w oczy. oczywiście są nadal, ale mam nadzieje ze po kolejnych 3 zabiegach poprawa będzie równie duża (4 zabiegi w sumie) To jest jedyna metoda która działa na stare rozstepy, również na wklęsłe blizny potrądzikowe! Laser nie da takich efektów, tylko spali wierzch skóry i tyle.

Gość gość
A są jeszcze inne zabiegi na rozstępy?

Gość gość
na rozstępy świetny jest laser, ja usuwałam swoje rozstępy w klinice https://mediartclinic.pl/ Szybko, łatwo i przyjemnie i co najważniejsze, teraz mam gładkie i piękne ciało, nie potrafię się doczekać lata aż założę bikini :)