LoveWeddings 0 Napisano Marzec 16, 2018 Zapraszam was do mojego bloga, znajdziecie tam ciekawe poradniki i informacje -->www.danieltarka.com/blog ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2018 Ja też 2020:) Skąd będziecie suknie brać? Ja planuję od Violi Piekut, będę jakoś szła się rozeznać w sukniach w jej atelier w wawce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 996 Napisano Marzec 19, 2018 Ja tam najpierw szukałam zespołu i stwierdziłam, że oni http://zespolmuzycznydens.pl/ będą spoko. także termin zaklepany, teraz cała reszta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2018 Oprocz daty i zarezerwowanej sali w Chacie z Zalipia w Sarnowie mam już zarys jaką będę chciała miec suknię ślubną i zaproszenia. zespół własnie dogadujemy więc większość rzeczy będzie już dopięta. najmniejsze zostaną na koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2018 A my zarezerwowaliśmy sobie salę w restauracji instalacje art bistro w zamku ujazdowskim w warszawie. To przepiękne miejsce, niczym bajkowe, bo to w końcu zamek, wysokie sklepienia. Na zewnątrz jest także piękny ogród. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2018 Koniecznie odwiedźcie https://www.gdziewesele.pl Tam znajdziecie wszystko co pomoże zorganizować Wam wymarzone wesele! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2018 My jak do tej pory mamy juz fotografa i piękną salę w hotelu best western efekt express w krakowie. O sukni ślubnej pomyślę troche później, bo jeszcze mam na to czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blue_flower Napisano Marzec 28, 2018 wiem ,że jeszcze jest czas ale przeglądam suknie ślubne w internecie i chciałabym coś takiego http://violapiekut.com/pl/kolekcje-slubne/2018/55_alantis przepiękna suknia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2018 My na nasz wielki dzień wynajęliśmy sobie salę w remizie oraz zatrudniliśmy catering. Padło na firmę Catering Arts i całość wyjdzie nas dużo taniej, niż gdybyśmy wynajmowali salę z wyżywieniem. Będziemy mieć dania gorące, zimną płytę i wiejski stół i kształcie wozu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2018 Mamy już rezerwację w restauracji instalacje art bistro w zamku ujazdowskim w warszawie. Nie mogę się doczekać, bo będzie to piękne wesele, zresztą samo miejsce jest wręcz bajkowe. Zamek i te wnętrza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 Jakie jest wasze zdanie na temat pleneru ślubnego? Planujecie robić w dniu wesela czy inny dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 I ja dopisuje się do was - nasza data to 08.08.2020 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2018 Przeciez Ten temat jest tylko Po To, zeby wrzucac reklamy... Bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2018 zdjęcia ślubne planujemy w inny dzień natomiast nasz fotograf pani Kasia z Ocal Chwile z dnia ślubu zrobi nam reportaż, i myślimy też o sesji narzeczeńskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2018 Mamy już wynajetą salę w hotelu best western efekt express w krakowie. Teraz szukam fajnego fotografa i dobrego zespołu. Już nie mogę się doczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2018 Na https://www.gdziewesele.pl/ znajdziecie wszystko co potrzebne jest do organizacji super wesela. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2018 Fotograf MarekWolan.com polecam gorąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 20, 2018 My już mamy zarezerwowana salę na wesele w Chacie z Zalipia w Sarnowie. Już nie możemy się doczekac, bo to piękna sala. Zaprosiliśmy 120 gości i już powoli zaczynamy przygotowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2018 @up a fotografa i kamerzystę skąd macie? My tez szukamy w okolicach, https://www.gdziewesele.pl/fotovideo/katowice tutaj jest fajny wybór i się zastanawiamy nad czymś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 6, 2018 warto wszystko sobie dobrze zaplanować wtedy jest dużo mniej stresu w przygotowaniach do tego ważnego dnia my ostatnio wybraliśmy fotografa to pani Kasia z http://ocalchwile.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 6, 2018 Ten temat nadaje się tylko do zaspamowania reklamami, bo nikt zdrowy na umyśle nie będzie urządzał wesela w dwa lata :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adriannagr Napisano Lipiec 6, 2018 Jeśli szukacie ciekawej atrakcji to mogę polecić pokaz sztuczek piłkarskich Dawida Krzyżowskiego, który miałam u siebie na weselu. Z pewnością jest to oryginalna atrakcja. Dawid jest mistrzem Polski RedBull we freestyle football. Dobrał on muzykę i rekwizyty pod uroczystość. Jego występ wywołał ogromne wrażenie. Podobał się zarówno nam jak i gościom. Tutaj namiary http://kojakfree.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malina9999 Napisano Lipiec 9, 2018 ja też w 2020 w lipcu miejsce - Zamek Janów Podlaski <3 zakochałam się w tym miejscu, gdy byłyśmy z przyjaciółkami na weekendzie w SPA, obiecałam sobie, że tam urządzę własne wesele cieszę się, że to się tam stanie, ale jeszcze nie czuję żadnego stresu, dużo czasu do tego wydarzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2018 Hej :) Ja z narzeczonym planujemy ślub i wesele na styczeń 2020 r. Moim marzeniem jest sesja plenerowa w śniegu. Oczywiście biorę pod uwagę, że w styczniu może nie być jeszcze śniegu, ale jest plan B - góry, tam na pewno będzie śnieg :) Ale do rzeczy. Jesteśmy dopiero na początku przygotowań i dlatego zdecydowałam się tutaj napisać. Potrzebuje Waszej pomocy. Jeśli są tu jakieś dziewczyny z Rzeszowa,to doradźcie mi jakąś sprawdzoną, fajną salę i zespół. Planowałam ślub w alabastrze, ale strasznie drogo to wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2018 Hej :) Ja z narzeczonym planujemy ślub i wesele na styczeń 2020 r. Moim marzeniem jest sesja plenerowa w śniegu. Oczywiście biorę pod uwagę, że w styczniu może nie być jeszcze śniegu, ale jest plan B - góry, tam na pewno będzie śnieg :) Ale do rzeczy. Jesteśmy dopiero na początku przygotowań i dlatego zdecydowałam się tutaj napisać. Potrzebuje Waszej pomocy. Jeśli są tu jakieś dziewczyny z Rzeszowa,to doradźcie mi jakąś sprawdzoną, fajną salę i zespół. Planowałam ślub w alabastrze, ale strasznie drogo to wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elfka134 0 Napisano Sierpień 12, 2018 Drodzy! Proszę o pomoc i wsparcie.Ja wprawdzie ślubu nie biorę, mam już za sobą.Natomiast za kilka miesięcy bierze mój jedyny brat.Jesteśmy tylko dwoje,zawsze się dobrze rozumieliśmy, mimo że dzieli nas 12 lat różnicy.N,o ale niestety zamiast mnie to na świadka poprosił kolegę, jego narzeczona wzięła swoją kuzynkę. Jest mi ogromnie przykro, do tego stopnia,że nie cieszy mnie ten ślub i zastanawiam się czy w ogóle powinnam pójść na ten ślub i na wesele.Pomóżcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2018 Oczywiście,że powinnaś pójść. To w koncu Twój brat JEDYNY. Co do swiadkow, to normalne, że mężczyzna wybiera druzbe ( czyli faceta), a kobieta druzke. I nie ma się tu o co obrażać. Gdybyś miała siostrę, to na pewno wybrala by Ciebie. A gdyby tak role się odwrocily, to też byś nie wybrala swojego brata na druzke, bo to będzie zadanie Twojego narzeczonego i myślę,że Twój brat by się nie obrazil, bo to normalne. Takze idź na ten ślub i ciesz się ze szczescia swojego brata. Tobie myślę że nie bylo by fajnie, jakby brat nie przyszedl na Twoje wesele, więc Ty też Mu tego nie rób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elfka 134 Napisano Sierpień 14, 2018 No nie, akurat właśnie bym wybrała brata, bo to normalne że jeśli jest dwoje rodzeństwa to biorą siebie jako świadków nawzajem. Nie spotkałam się nigdy z taką sytuacją , dlatego jest mi jeszcze bardziej przykro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2018 Dziwne. Mój narzeczony ma tylko siostrę i też jest ich tylko dwoje, ale ja nie zamierzam brać jej za swoją drużkę. I On myślę, że też jej nie weźmie. Ale skoro Cię,to gryzie,to pogadaj ze swoim bratem i zapytaj czemu dokonał takiego wyboru a nie innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2018 W Rzeszowie jest sporo fajnych lokali, na pewno coś znajdziesz ;) na cenę nie ma co narzekać, bo bardzo tanio nie ma nigdzie, a cena też ma wpływ na jakość. Jak chcesz mieć wypas to trzeba być świadomym, że się za to płaci :) A co do sesji, to tutaj widziałam fajną sesję zimową w Rzeszowie właśnie :) https://www.facebook.com/notofotostudio/photos/a.1276724309078321.1073741881.731482143602543/1274024629348289/?type=3&theater Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach