Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci wewnątrz dojrzałych i dojrzewających.

Polecane posty

Gość gość

Osobiście mam 20 i zastanawiam się w którym momencie w życiu człowieka kończy się czas na przytulanie się, wskakiwanie na partnera na przywitanie po rozłące, dawanie sobie buziaków, spychanie z łóżka czy bawienie się włosami. Co jeśli przegapiłem stosowny okres na okazywanie sobie miłości w infantylny sposób i trzeba już być romantycznym, a nie przytulanką?

Gość gość
Bardziej żałosne jest robienie takich rzeczy na pokaz i obwieszczanie światu że ci misiaczek kwiaty kupił. To co robisz prywatnie gdy nikt nie widzisz to raczej nie ma limitu żenady.

Gość gość
Przykład number one. Czyli jak czterdziestolatka wepchnie czterdziestolatka do basenu, nic się nie dzieje nienormalnego? Jak to nic? Zmoczyły się ubrania, on został ośmieszony, a ona zachowuje się jakby dokuczano jej w dzieciństwie i teraz wyżywa się za przeszłość. 2. Pięćdziesięciolatek budzi się rano, całuje pięćdziesięciolatke w dłoń i zasypia wtulając się w nią. Fuuuj kurła. Przecież ona ma menopauzę i depresję i nie chce być wyróżniana w żaden sposób, gdzie trzeba się wstydzić swojego cielska. 3. Dwudziestopięcio letni pan kupuje sobie trampolinę. Czub. Przecież można było za te fundusze odmalować salon. 4. Trzydziestolatka zakłada różową kurtkę w jesienny dzień na spacer z łysym czterdziestoletnim mężem odzianym w białe sneakersy. Przecież powinni być eleganccy. 5. Sześćdziesięciolatek ma na kolanach pięćdziesięciolatkę i oglądają dramat obyczajowy. Nie wypada i tyle.

Gość gość
ja tak robie a mam 38lat wiec u mnie sie chyba nigdy nie skonczy