Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robert Kubica wreszczie zamknął MORDĘ wszystkim hejterom i Polaczkom

Polecane posty

Gość gość

Robert po dostaniu się do Williamsa jako kierowca rezerwowy - rozwojowy wreszcie zamknął mordy wszystkim POLACZKOM i HEJTEROM. Tak im pozamykał mordki że szczęki nie zdążyły się zamknąć i leżą na podłodze wreszcie wszędzie jest cisza w eterze w necie. Ale są niezadowoleni wręcz zrozpaczeni że nie mogą napisać że Robert NIGDY się nie dostanie z powrotem do królowej motosportu F1 RENAULT & WILLIAMS wziął go tylko dla NAZWISKA Mistrzostwa WRC zdobył z przypadku Odcinki Rajdów WRC też wygrał z przypadku. DO WILLIAMSA też dostał się z przypadku. POZAMYKANE MORDY HEJERÓW NA AMEN

Gość gość
Gdy po wypadku powiedziałam, że Kubica WRÓCI do F1 to pewien pan specjalista od F1 i nie tylko wysmial mnie:p, ale on wysmiewał mnie zawsze, by po czasie przyznać mi rację.:p

Gość gość
Do przem91 dziś Co Ty sobą reprezentujesz 10-ty stopień HAJTERSTWA Nie wiesz co to znaczy kierowca Testowy - Rozwojowy Niech matka się nad Tobą zlituje bo POLACZEK z Ciebie TYPOWY -Hajter Nic w życiu nie osiągnął i zazdrości Tym którzy ciężką pracą doszli do czegoś. Sorry doszedłeś do HAJTEROWANIA

Gość gość
ten temat to osiągnięcie przem91 przem91 2018.01.21 2 tys zł czy wystarczy na emigracje do warszawy? o 2 tysiące pyta czy starczy na stolice a hajteruje kubice który jest światowym kierowcą f1 wrc z czym do roberta słoiku ha ha ha

Gość gość
KOLEJNY TEMAT 22.01.2018 przem91 dodał/a temat: NIE WIEM CZY IŚĆ DO ROBOTY JAKO KIEROWCA TRUCKA? Kierowca TRACKA - młody kierowca z zielonym listkiem & kontra ROBERT KUBICA - mistrz swiata WRC 2 Mistrz Formuły Renault 3.5 NIEDOSZŁY MISTRZ SWIATA F1 Aktualny kierowca testowy - rozwojowy Williamsa - górował lub był na równi z Hamiltonem, Rosbergiem i Vetelem kontra OGÓREK niedoszły kierowca TRACKA HA HA HA z czym i co Ty prezentujesz

Gość gość
tylko jest mały problem po której stronie przykleją mu naklejkę uwaga niepełnosprytny w pojeździe F1 !!! :D :classic_cool: 🖐️

Gość gość
PRZEMO kontra kaleka który jedną ręką konkuruje z kierowcami o 10 lat młodszymi a takie OGÓRKI jak Ty to kasuje za kierownicą z zamkniętymi oczami HA HA HA

Gość gość
PRZEMO91 mistrz kierownicy tracka - módl się żeby Twoja laseczkie nie zobaczyła swojego zdjęcia bo jeszcze MORFĘ CI OKLEPIE. kto o zdrowych zmysłach umieszcza takie fotki PRZEMO91 hajter KUBICY i mistrz kierownicy Tracka