Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziula1

On chce się rozstać?

Polecane posty

Gość Madziula1

Od ponad dwóch lat jestem z cudownym facetem, do tej pory byliśmy szczęśliwi, a przynajmniej tak mi się wydaje. Zauważyłam, że od jakiegoś miesiąca on się zaczął odsuwać. Od kilku dni mamy ze sobą bardzo mały kontakt, wcześniej widywaliśmy się praktycznie codziennie, rozmawialiśmy o wszystkim i bardzo często pisaliśmy ze sobą smsy, teraz przez tydzień widzieliśmy się aż trzy razy, piszemy bardzo mało. Wiem, że coś się dzieje ale on nie chce ze mną o tym porozmawiać. Proponował wspólny wyjazd w góry razem ze znajomymi, ale niestety będę musiała zrezygnowac. Usłyszałam że może dowiem się w górach jeśli pojadę, albo później. Zastanawiam się co mu chodzi po głowie? Możecie coś podpowiedzieć? Bo ja zaczynam mieć już dziwne myśli w głowie....

Gość Órwana  z  choinki
Wygląda na to, że ma jakiś problem. Nie wydaje mi się, żeby chciał Cię zostawić, skoro proponował Ci wyjazd w góry.

Gość Madziula1
Bardzo chciałabym mu pomóc. Zastanawiam się czy naciskac na rozmowę czy zamęczać siebie różnymi myślami? Czy też zaczekać aż będzie gotowy żeby sam zaczął temat ale przypominać mu że jestem i że może na mnie polegać.

Gość gość
on ma inną