Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice strasza mnie ubezwlasnowolnieniem

Polecane posty

naczytałaś się w internecie głupot - to dziwne, jak na dziewczynę, która skończyła studia, myślała o doktoracie (do którego rzekomo chcieliby zmusić ją rodzice - projekt, badania i pracę też by Ci napisali?); naprawdę zero krytycznego podejścia do świata?

Gość gość
Tez poznaje styl i ona czesto pisze na początku, ze to nie prowo. Mówie wam, wkręca nas.

gość dziś to jest tym bardziej żałosna ;) i nawet mnie to bawi za to ona ma ubaw z nas przy porannej kawie - dobra rozrywka na rozluźnienie umysłu

Gość gość
Że też ona ma czas na pisanie tych bzdurnych elaboratów, idiotyzm x2

Gość gość
To nie jest prowokacja choc wiem ze niektorym się nie mieści w głowie jacy sa moi rodzice ale w sumie tak myslalam ze czesc osob mi nie uwierzy

Gość gość
Idź na policję lub od razu do psychiatry, ewentualnie zgłoś się na izbę przyjęć w szpitalu psychiatrycznym, to straszne co ONI chcą ci zrobić, a potem UFO cię porwie

Gość gośćd
Dobra dobra autorko wypad z Baru, tu juz nic nie zdziałasz. Do zoba w kolejnym prowo temacie:D

Gość gość
Najprawdopodobniej rzeczywiscie prowo, a styl wskazuje dodatkowo na deficyty w wyslawianiu sie, wiec o studiach chyba marzysz. Jesli nie prowo, to nie masz sie czego obawiac, twoje wypowiedzi wskazuja na to, ze nieoficjalnie jestes juz dawno albo od zawsze ubezwlasnowolniona, wiec nic sie dla ciebie nie zmieni, jezeli stwierdzi to sad.

Gość gość
Ona od dawna mnie w*****a, pewnie to forum to jedyne miejsce gdzie czuje się ważna, straszny paszczur lub kaszalot zapewne