Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy "nielimitowane" rozmowy, SMSy oraz MMSy naprawdę nie mają żadnych ograniczeń

Polecane posty

Gość gość

jeśli chodzi o karty "nieabonamentowe"? Przykładowo: wykupując pakiet za 29 złotych, można mieć stuprocentową pewność, że przez cały miesiąc (do odnowienia następnego miesiąca) można korzystać ze wszystkiego, nie martwiąc się o stan konta? Pytania mogą wydać się głupie, wiem, ale tak mnie to zastanawia. GB internetu mają swoje ograniczenia, z tym, że po ich przekroczeniu można nadal korzystać z nich, ale z ograniczoną prędkością. A jak to jest z rozmowami, SMSami oraz MMSami dla kart prepaid? To jest zależne od sieci, czy każda nakłada jakieś ograniczenia, mimo wszystko? Przyznam szczerze, że to trochę dziwne, by, na przykład, za te 29 złotych przez cały miesiąc pisać i dzwonić na wszystkie sieci komórkowe oraz stacjonarne bez zamartwiania się o stan konta. A jak to jest z telefonami na abonament? Podobnie, jak na kartę? Dzisiejsze wybory, których dokonuje się przy doborze pakietu, to pestka, przy tym, jak taki cennik za SMSy lub minutę rozmowy wyglądał jeszcze 10 lat temu, na przykład, stąd też o to pytam...

Gość gość
smsy, mmsy, minuty - jesli są bez limitu to przez miesiac nie masz sie o co martwic, nic nie dopłacisz obecnie internet mobilny najczesciej ma jakis limit i jego wysokosc zalezy od wysokosci abonamentu

Gość gość
Wczoraj chciałam dodać swoją opinię na ten temat, ale kilkukrotnie wypowiedź została uznana za... "spam", mimo, iż potem ją zmieniałam w znaczny sposób. Ale to i tak nic nie dawało. Nie rozumiem, dlaczego tak się stało. Nie było w niej przekleństw, nic, co mogłoby zostać źle odebrane. Zwykła odpowiedź na zwykłe pytanie... Najlepiej będzie, jak zadzwonisz do BOK (Biura Obsługi Klienta) swojej sieci i tam się wszystkiego dowiesz dokładnie. To jedyna rzetelna rada. Tam nikt nie uzna Twoich pytań i odpowiedzi za "spam"...

Gość gość
poza g****osieciami typu virgin mobile, gdzie w pakietach nie są uwzględnione mmsy (są płatne dodatkowo), nie ma żadnych haczyków gdy chodzi o rozmowy i sms/mmsy

Gość gość
ja jestem w mobile vikings i faktycznie są nielimitowane, nie mam żadnych problemów ani dodatkowych opłat. Faktycznie to może być naliczane na internet, ale ja mam 15 gb więc dla mnie styka :) Pozdrawiam

Gość gość
moi znajomi mówili, że zasięg jest słaby w Mobile... myślałam nad tym zeby się prznieść bo ta opcja z internetem jest całkiem ciekawa, ja dzwonię na messengereze albo face time, kompletnie nie pisze sms, ale dużo korzystam z internetu. boje sie ze zasieg bedzie słaby

Gość gość
jak mieszkasz w duzym miescie to nie masz się czego obawiać, ta opcja z internetem jest genialna. raz jak użyjesz mniej to Ci przechodzi i można używać telefonu jako rutera. Gorzej jest w mniejszych mijejscowosciach ale nie oszukujmy się, tam nikt chyba nie ma dobrego zasięgu :D