Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Punk Rock Metallica Girl

Kto chce pisać email ze mną?

Polecane posty

Gość gość
napisz do mnie koteczki pitok91@wp.pl

Gość gość
jak wyślesz peasde i anus to pisz smakoszkafe@wp.pl

Gość gość
swoje foteczki w negliżu na mojego maila pitok91@wp.pl

Gość gość
hahahaha :D

Gość gość
no to pisz magnat77@onet.pl

Gość Punk Rock Metallica Girl
Już idę siku i zaraz filmik wstawiam

Gość gość
Jak to dobrze mieć policjanta w rodzinie. Właśnie się spytałem ojca na temat tego, co w sprawie dziewczyny takie ceregiele odstawiającej można zrobić. I tak: po 1. Wiele, po 2. Jutro z samego rana idę w jego towarzystwie na komendę złożyć zawiadomienie. Skończyło się gurwa "śmieszkowanie", bo to, co wyprawiasz to w ogóle śmieszkowaniem nazwać nie można.

Gość gość
"Boję się" - było myśleć, używać mózgu (o ile go masz); "Mam 14 lat rocznikowo" - To w żaden sposób nie usprawiedliwia / wyjaśnia twojej działalności w internecie; "co ze mną będzie?" - to już zależy od sądu rodzinnego. Masz mniej niż 18 lat więc do więzienia nie pójdziesz, za wszystkie twoje czynt odpowiadają twoi rodzice. W tej sprawie to najwyżej dozór kuratora możesz otrzymać + jakaś grzywna dla rodziców za niedopilnowanie dziecka;

Gość gość
pewnie pitok chce :D

Gość gość
Albo prócz dozoru kuratora zostaniesz skierowana na leczenie psychiatryczne, ponieważ rzeczy, które tu wypisujesz do zbyt normalnych nie należą. - Po 1: jak sama piszesz masz 13-14 lat a wszystkim wkoło publicznie proponujesz seks; - Po 2: Teksty takie jak "Co zrobicie jak znajdziecie mbie rozjechana przez auto?", "A mam 13 lat ale rocznikowo 14 30.03 będę mieć 14 lat a mam pytanie co zrobić by sikać mi się chciało?" lub "Kto chce mnie zakopać żywcem?" komentarza lub wyjaśnień nie potrzebują; - Po 3: Pisz dalej, jeszcze bardziwj pogrążając siebie i swoich rodziców. Usunięcie konta czy tych tematów nic ci nie da. Kazdy internetowy usługodawca ma obowiązek wszystko zapisywać. Policja wystąpi do administracji wp.pl a potem do dostawcy internetowego z nakazem o udostępniene zapisanych danych na twój temat.

Gość gość
Za późno. Było myśleć zanim cokolwiek napisałaś.

Gość gość
"Bo boję się, że zostanę sama zamknięta zaglodzona i wgl" C...Cooo...? Ja w ogóle mogło ci cos takiego przyjść na myśl? Helloł! Tu jest Polska, sam środek Europy a nie jakaś Korea Północna czy inny Bangladesz.