Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pęknięta torbiel

Polecane posty

Gość gość

Podczas ostatniej wizyty u ginekologa okazało się, że miałam pękniętą małą torbiel, wypełnioną krwią. Lekarz nie przepisał mi leków przeciwzapalnych, ponieważ nie odczuwałam bólu. Od kilku dni boli mnie lekko podbrzusze. Autosugestia, czy wrócić do lekarza po leki?

Gość gość
Dodam jeszcze, że za tydzień mam okres, a za ok. 2 tygodnie wyniki cytologii. Ból nie jest mocny, to raczej takie kłucie sporadyczne. Ale naczytałam się o zapaleniu otrzewnej i zastanawiam się, czy lekarz nie zbagatelizował sprawy?

Gość gość
Mi pękła torbiel wielkości 10 cm i do tego byłam w ciazy lekarz stwierdził że jak już pękła to trudno. Nic mi nie było dziecko ma dwa lata ale wiadomo każdy przypadek inny. Zapalenie otrzewbwj to bardzo duży ból więc napewno go nie przeoczysz

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź :) Domyślam się, że zapalenia otrzewnej nie przeoczę, ale z drugiej strony skoro można było mu zapobiec lekami przeciwzapalnymi... No, ale z drugiej strony lekarz chyba wie co robi. Błąd, że zaczęłam googlować i czytać, bo się nakręciłam ;)

Gość gość
Idź do innego gina :)