Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezissj

Dziwnie zachowanie koleżanki ze studiów

Polecane posty

Gość bezissj

Zacznę może od początku aby dokładnie wyjaśnić sytuacje. Ostatnio zaznajomiłem się bliżej z koleżanką ze studiów. Ogólnie znamy się z widzenia już od dawna ale jakoś za dużo nigdy nie rozmawialiśmy. Nie tak dawno zaczęła dawać znaki jakby była mną zainteresowana. Zawsze myślałem że już kogoś ma a tu niespodzianka okazało się że jest wolna. Postanowiłem więc bliżej ją poznać, zacząłem więcej z nią rozmawiać i pisać do niej od czasu do czasu. Ogólnie wszystko było fajnie i przyjemnie się razem rozmawiało ale ostatnio zrobiło się między nami jakoś dziwnie. Mimo że dalej widać że okazuje zainteresowanie a ostatnio nawet zaczęła się tak odstawiać że głowa boli, to jednak o ile jak do niej pisze to wszystko wydaje się w normie, to podczas gdy się widzimy na uczelni robi się jakoś dziwnie. Mimo że jest super towarzyską osobą to wobec mnie zachowuje się jakby była niesamowicie nieśmiała i się wstydziła. To tak jakby między nami była jakaś niewidzialna bariera. Sam już trochę zgłupiałem i nie wiem jak się wobec niej zachować ani jakie są jej intencje wobec mnie. Już od dłuższego czasu myślałem żeby ją gdzieś zaprosić ale teraz boję się, że jeszcze bardziej wszystko mogę popsuć tym bardziej, że niedługo będziemy razem jeździć na szkolenia i spędzać więcej czasu. Najgorsze jest jeszcze to że nie mam nawet jak z nią pogadać na osobności a tym bardziej zaprosić gdzieś osobiście albo rzucić jakiś komplement bo zawsze obraca się w towarzystwie koleżanek. Nie chcę żeby mi dziewczyna na zawał zeszła jak już tak się stresuje. Tak więc bardzo proszę kogoś o poradę bo jestem już bezsilny. Na moje usprawiedliwienie dodam że że nigdy z nikim nie chodziłem a sam jestem wielkim introwertykiem mimo że staram się być bardziej towarzyski. Tak więc jestem w tych sprawach zielony. Z góry dziękuję za jakąkolwiek poradę.

Gość gość
Widać żeś zielony ;) jak się wstydzi tzn że się jej podobasz , zaproś ją gdzieś . Tylko nie czekaj z tym za długo .

Gość gość
jaki kierunek?

Gość gość
Dziewczyna z nim pisze, stroi się dla niego a ten nie wie o robić. Nic nie rób i zabawiaj się sam ze sobą dalej, głąbie jeden.

Gość gość
literka?

Gość gość
Zapros ja gdzies. Na piwo? Nie czekaj za dlugo bo pomysli ze tobie na niej nie zalezy i da sie zaprosic innemu

Gość gość
szanujące się kobiety nie piją piwa

Gość gość
przed nim taka cicha myszka ale jest też druga strona medalu że wcale ona taka niesmiała nie jest i napewno grzeczna też.

Gość gość
Moze podejdz przywitaj sie i powiedz...hm...bardzo ladny zapach...to frezja? A ona odpowie cos tam spali cegle i pomysli ze ja podrywasz. Powie tez pewnie ze jej sie podoba ten oranz Twojego swetra. I spojrzycie sobie w oczy 3 sek przedluzycie spojrzenie. Zrobi sie dziwnie i cicho po czym Ty powinienes cos powiedziec ze lubisz cos tam o czym wiesz ze ona tez i juz wspolny temat. A potem mozesz powiedziec musze juz leciec ale chetnie omowie to przy kawie. Jestem wolny i mam czas w piatek. To pasuje Ci piatek czy sobota? I wtedy ona juz zostala zaproszona wiec odpowie sobota.

Gość gość
Albo mozesz zlapac za dlon i powiedziec jej cos o pierscionku i zobaczysz czy szybko zabierze reke czy stanie sie plastyczna ze mozesz ja sciskac. To moze byc bardzo przyjemne

Gość gość
Powiedz że masz twardo w spodniach na jej widok i jest twoja.

Gość gość
Jak laska na ciebie leci to niech się sama wykaże inicjatywą.

Gość gość
Napisz do niej w trakcie rozmowy ze chcialbys ją gdzies zaprosic

Gość gość
odpuść,kocha innego

Gość bezissj
Dziękuję za odpowiedzi. Tak więc mała aktualizacja. Postanowiłem więc ją zaprosić niestety nie osobiście bo dość daleko od siebie mieszkamy. Szczerze powiedziawszy to pisanie z nią tym razem wyglądało jakbym rozbrajał bombę. Na początku nie miałem zielonego pojęcia czy była na mnie zła, droczyła się ze mną czy może miała zły humor ale czułem się jakbym pisał z kompletnie kimś innym. No ale cóż, jakoś udało mi się ją rozweselić i zaprosiłem ją na wspólny wypad. W każdym razie powiedziała że się zastanowi ale widać było że jeszcze bardziej się jej poprawił nastrój tak więc jest nadzieja :) Szczerze mówiąc to nie znałem jej od tej strony bo sprawia wrażenie bardzo miłej i potulnej osoby a tu niespodzianka jednak potrafi pokazać pazur :D

Gość gość
BORDERKA, chłopie lepiej zwrot o 180 stopni bo nie wiesz w co sie pakujesz

Gość gość
Serio? Nie wiesz co robić? Zaproś ją gdzieś, bo zrobi to ktoś inny i sprzątnie ci ją z przed nosa. Skoro jest wolna to w czym problem?

Gość gość
on już wie że nie jestem wolna i że mam dzieci dlatego takie zachowanie /.Kuba ,dziękuję za wszystko co o mnie napisałeś to miłe z Twojej strony.Prowadzimy razem koło to wystarczy .Nie jestem żadna Borderka .Spójrz jak grupa się zachowuje... ile fałszu w naszej grupie..Uważam że wy chłopaki jeszcze w tej grupie jesteście najbardziej poważni i uczciwi bo dziewczyny to szkoda gadać.Patryk.Artur Kamil Ty i nawet Patryk mojej imienniczki...jesteście spoko.Tak trzymaj. Dziękuje za sympatię,jednak wiesz ...że nie mogę..

Gość gość
Przepraszam Cie jeśli dałam Ci nieświadomie choćby cień nadziei że może być miedzy nami coś...więcej.Taka już jestem ,otwarta..bezpośrednia ufna ,nie szufladkuję ludzi nie tworzę barier i być może tak to odebrałeś że nie mam nikogo ,jednak moje serce należy tylko do jednej osoby.wybacz. NIe chciałam tego

Gość gość
18.28 bezsp.tak jak w nicku

Gość gość
autor zwiał