Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Afera w rodzinie

Polecane posty

Gość gość

Hej nie dawno wybuchła afera w rodzinie i to przeze mnie.moja rodzina jest bardzo wierzaca i zarazem zacofana.zrobilam tatuaz na ręce duży kolorowy rodzina każe usunąć albo usuną mnie z rodziny już ze mną nie rozmawiają

Gość gość
A co, wytatuowalas odwrocony krzyz?

Gość gość
Nie.wytatuowalam lilie a w śród nich czaszkę.

Gość gość
Jezeli to prawda to nie dziwie im sie. Na cholere ci takie goowno? Teraz jest moda na tatuaze od paru lat, ale to wiesniactwo. Zobacz, ze modelki, naukowcy, pianisci, aktorzy (nie mowie o takich slabycg aktorach) nie maja tatuazu. Jeszcze w dyskretnyn miejscu to jak cie moge ale na dłoni?

Gość gość
Autorka pisze że na ręce nie na dłoni.a wieśniak to ty jesteś.zle na temat tatuazu wypowiadaja sie ludzie ktorzy nie maja na to odwagi i sa zazdrosni

a u mnie jest banicja za nie głaskanie i nie traktowanie jak królowej mojej agresywnej, obleśnej złośliwej matki. poruszasz temat - w**********z. tatuaż usuniesz albo zakryjesz. z aktywną, agresywną, egoistyczną tępą rodzicielką - musisz czekać na jej śmierć. chcesz się zamienić?

Gość gość
Po kija ci ta czacha na ręce, teraz jesteś młoda miałaś kaprys, a pomysl za iles lat urodzisz dziecko i połowa fotek słodkiej buzi dziecka przytulona do reki matki czyli buzia dziecka obok trupiej czachy. Super, a za 40 lat ty stara babcia ale czacha na rece jak u hardkora.

Gość gość
i tak nie da rady tego usunąć więc daj spokój, rodzinie przejdzie. Moja rodzinka też narzekała, potem im przeszło