Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wari

Uwielbiam rude i tylko rude

Polecane posty

Gość Wari

Hej! To nie jest żart, tak bardzo podobają mi się rude i piegowate kobiety i tylko takie! Możecie się śmiać, ale nie potrafię z innymi blondynkami czy brunetkami... jestem z tego powodu tak bardzo samotny :-( bardzo trudno jest znaleźć kobietę o prawdziwym rudym kolorze włosów. Mam w życiu wiele pasji, prowadzę aktywny tryb życia i tylko tej rudej miłości brak ... Jeśli są tutaj takie i samotne jak ja, odezwijcie się proszę!

Gość gość
ja miałam ale przefarbowałam na mysi 2 dni temu

Gość gość
miałam jak byłam nastolatką potem posiwiałam więc nie pozostaje mi nic innego jak malować. szukaj, na pewno znajdziesz. prawdziwie rude zazwyczaj są blade, mają oczy szare albo niebieskie, czasem zielone i piegi maja nie tylko na nosie ale na całym ciele ;)

Gość gość
Fascynujące ujęła mnie twoja zacna historia

Gość gość
zazdrościsz?

Gość gość
Widzę że ktoś tu naiwnie wierzy że kolor włosów idzie w parze z temperamentem...

Gość gość
Tego że większość naturalnie rudych kobiet jest paskudna jak noc w listopadzie ? Farbowane rude są ładne ale naturalne wyglądają jak piegowata berta

Gość gość
Ogólnie rudzi ludzie z natury są paskudni , po prostu brzydkie rysy twarzy

Gość gość
haha zazdrosne brzydule się odezwały :classic_cool:

Gość gość
Tak sobie wmawiaj , z kilkunastu naturalnie rudych dziewczyn tylko jedna była ładna , naturalnie rude kobiety są najczęściej pasztetami, różowo swinkowa skóra z tendencją do święcenia się

Gość gość
a kto to ocenił ty? a kto ty jesteś wyrocznie delficka ? :classic_cool:

Gość gość
Rudzi ludzie wywodzą się z Irlandii i niestety widać tą ohydna brytyjska urodę

Gość gość
Nie ja bo na wielu wątkach dotyczących rudych ludzi lwia większość jest zgodna ze farbowane rude są ladne a naturalne najczęściej uroda nie grzesza bo taki ich urok ,włosy same w sobie są ok ale ta paskudna różowa naczynkowa cera rudych blee i rude brwi też są oblesne

Gość gość
co innego twoja cera i co innego ta lwia część do której ty należysz c'nie? a słyszałaś może że o gustach sie nie dysputuje?

Gość Wari
i zaczął się hejt ... ja wiem jakie są rude i darujcie sobie te kąśliwości, nie rusza mnie to, bez względu na ujadanie co niektórych "ekspertów" ja nadal i stanowczo szukam takiej właśnie oryginalnie rudej, mi się takie bardzo podobają! Jeśli są tu takie, to proszę odezwjcie się! Ja nie żartuję, to jest na serio!

Gość gość
Inność zawsze drażni ludzi. Rudzielce nie muszą nic robić by zostać zauważone, tyle że wywołuje to złość. Facet za rudą obejrzy się odruchowo, jeden bo mi się podoba, drudi bo jest inna. Kobiety to wkurza. Nota bene rude są z natury delikatne i wrażliwe, w dzisiejszych czasach to rzadkość. Szukaj swojej Rudej , ja już mam :)

Gość gość
Moim zdaniem rude naturalne rzeczywiście bywają b.ładne. Jednak dla mnie autor wątku to fetyszysta, a to nie wróży dobrze jego przyszłemu związkowi.

Gość Wari
Fetyszysta ... ehh po prostu wiem co mi się podoba i do tego zmierzam, nie wstydzę się tego. I jak wcześniej ktoś zauważył to prawda, że rude są bardzo wrażliwe i delikatne, co też jest dla mnie ważne.

Gość gość
a mnie podobają się tylko rudzi faceci i od biedy blondyni. Obrzydzają mnie faceci ciemnymi włosami, fuj ☹

Gość gość
07:42 piszesz o delikatnosci , podobno rudzi maja najnizszy prog odczuwania bolu niz osoby z innym kolorem wlosow . Tzn . ze odczuwaja bol bardziej .

Gość gość
Jak ruda jest brzydka to się nikt za nią nie obejrzy ,tak samo jak za każdą brzydką kobietą , to jak kobieta ma gębę jak paszczur i pomaluje się na rudo to od razu będzie piękna ?nie ,facet się obejrzy za ładna ruda jak za każdą inną ładną kobietą

Gość gość
Zresztą w Polsce największe wzięcie mają ciemne brunetki a nie rude , bo oliwkowe brunetki to rzadkość w Polsce a rudych jest sporo szczególnie po wsiach

Gość gość
Eee tam oliwkowych brunetek u nas pełno. jakieś mieszance to są z arabami czy co. Rudych u mnie nie widać a jak już są to farbowane.

Gość gość
z tym progiem bólowym to prawda. natomiast z wiekiem czuję że jest gorzej.

Gość gość
chciałbym mieć rudą teraz w wyrku właśnie.

Gość gość
gość 19:53 gorzej? Z czym gorzej?

Gość gość
20:03 z odczuwaniem bólu. bo to prawda że mamy najmniejszą wytrzymałość na ból

Gość gość
gość 20:15 Ale tzn. że zwiekiem odczuwanie silniej też inne doznania? Tak poważnie proszę o odpowiedź.