Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicu

Chciałbym poznać kobietę z dobrym sercem

Polecane posty

Gość gość
szacuje 45lat a może i starszy na 100% z wioski

Gość Bicu
W ogóle nie trafiłaś...

Gość bazienka
ha, oto jestem tylko wiesz jak dla kogos liczy sie dobre serce, to nie startuje z klata i bickiem zazwyczaj chwalimy sie tym, co w nas najlepsze, jesli cialo, to slabo

Gość Bicu
Nie chciałem się chwalić niczym, po prostu wykładam kawę na ławę. Bo wiem, że większość kobiet obrzydzają te włosy.

Gość Bicu
I muszę sprostować - Oczywiście przede wszystkim chciałem sobie anonimowo i nieformalnie popisać, bo trochę zabrzmiało jakbym coś od razu proponował czy czegoś desperacko szukał.Otóż nie;) Ciekawe czy są tu osoby mające podobne rozkminy do mnie?

Gość gość
50+ a włosy sa ok

Gość gość
Kobiety to c***je choć ich nie mają.

Gość gość
i uciekł

Gość gość
chłopie takich kobiet nie ma. one mają dobre serce jak mają z tego korzyści. odpuść sobie.

Gość gośćesmeralda
Ja jestem dobra kobieta i z ta miha dobrocia ledwo z życiem uszłam,powiedziane jest,ze dobre kobiety ida do nieba,a te zle mają niebo na ziemi,kto szuka dobrej kobiety niech nie ma innych wymagan oprócz serca

Gość gośćesmeralda
Apropo zadnych korzysci z mojego dobrego serca nigdy nie mialam i nie mam i nigdy nie bede miała

Gość gość
Ja mam dobre serduszko ;)

Gość gość
Mi parę osób powiedziało, że mam dobre serce ale co z tego ja do takich relacji nie mogę się przełamać, wszystko mi się już źle kojarzy...

Gość gość
gośćesmeralda dziś Apropo zadnych korzysci z mojego dobrego serca nigdy nie mialam i nie mam i nigdy nie bede miała v Skąd wiesz i czemu tak sądzisz?. Każdy by chciał taką kobiete.

Gość gość
ma rację z dobrego serca nie ma korzyści

Gość gośćmogila
20,05 do ciebie,za przeproszeniem chrzanisz,dlatego,ze jestem przecietnej urody,jedynie co mam to wlasnie dobre serce,zanim maz mnie poslubil minelo cztery lata,a wczesniej bylam w pierwszym zwiazku z takim katem,co mi nawet chleb wydzielal,taki cholkaust mialam,a on robil co chciał,zadna praca sie nie schanbil,bil za zle wydana mi reszte w sklepie,prawde mowiac nie ufam nikomu,ale jestem litosciwa wobec bliznich,a obecnego meza traktuje jak najlepszego przyjaciela,dbam o niego

Gość gość
czy tu się szuka kobiety z klockiem i biskfitem to forma słotkiej zagrychy pot szampana? jak tak to jezdem oczewkiwana tu tu

Gość gość
gośćmogila a co ma do tego uroda?. nie na temat opowiadasz.

Gość gość
gość dziś czy tu się szuka kobiety z klockiem i biskfitem to forma słotkiej zagrychy pot szampana? jak tak to jezdem oczewkiwana tu tu x to elegancko ze jezdes tu tu . wszystke my tu tu na ciebie czekali.

Gość gość
haha akurat miał ładną i ze złotym sercem to jak debil sie lata zachowywał a wybrał jędze przerobioną i przechodzoną

Gość gość
Ja mam dobre ❤️ serce :)

Gość gość
kazda tak mowi

Gość gość
Ja też mam dobre serce i jestem atrakcyjna.

Gość Bicu
wczoraj chłopie takich kobiet nie ma. one mają dobre serce jak mają z tego korzyści. odpuść sobie. X Racja, każda mówi że jest dobra i fajna, a w praktyce wychodzi co innego

Gość gość
Gdy wieczorne zgasną zorze, Zanim głowę do snu złożę, Modlitwę moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi: "Dop********e sąsiadowi! Dla siebie o nic nie wnoszę, Tylko mu dosrajcie proszę." Kto ja jestem? Polak mały Mały, zawistny i podły. Jaki znak mój? Krwawe gały. Oto wznoszę swoje modły Do Boga, Marii i Syna: "Zniszczcie tego s********a Mego brata, sąsiada, Tego wroga, tego gada." "Żeby mu okradli garaż, Żeby go zdradzała stara, Żeby mu spalili sklep, Żeby dostał cegłą w łeb, Żeby mu się córka z czarnym I w ogóle żeby miał marnie, Żeby miał AIDS-a i raka." Oto modlitwa Polaka.