Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość17

Była mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość17

To będzie długi wpis.A więc tak... Nie mam się do kogo za bardzo z tym zwrócić, więc pytam o opinię osoby trzeciej :) Jestem dziewczyną i mam 17 lat. Od niespełna roku jestem w związku. Jesteśmy ze sobą szczęśliwi, on jest naprawdę spełnieniem moich marzeń ale niestety... Mój chłopak jest starszy i wiadomo ma więcej bliskich relacji za sobą. Nie jest on też osobą szczególnie otwartą, żeby rozmawiać na temat jego byłych. Raz mi sam z siebie powiedział, że został bardzo zraniony przez pewną dziewczyny ale nie o tym mowa.Wiem też, że zanim mnie poznał szukał szczęścia i naprawdę kręcił z wieloma dziewczynami, które znam. I teraz odejdę trochę od tematu. W zeszłym roku zaczęłam nową szkołę już w wakacje wiedziałam z kim będę w klasie, założyliśmy grupę,w której chcieliśmy się dowiedzieć o sobie czegoś więcej no i nie da się ukryć wszyscy byli na niej bardzo aktywni, wysłaliśmy jakieś tam zdjęcia, screeny jakiś zabawnych zdjęć itd. I raz postanowiłam też coś wysłać mając dymek czatu z messengera mojego ukochanego po chwili się odzywa się jakaś laska pisząc jego imię i nazwisko. Byłam zdezorientowana tam inni coś pisaliw taki sposób jakby wychodziło na to, że z nim była, albo dobrze go znała. Nie drazylam dalej tematu, nic już nie pisałam. Parę dni później rozmawiałam z moim facetem i powiedziałam mu o tym, że jakas dziewczyna z mojej nowej klasy go zna i podałam nazwisko, a on takie "aha" i pewnego dnia postanowiłam do niej napisać i ona mi odpisała, że byli krotko,parę razy się widzieli, zero uczuć z jego strony , powiedział, że jej nie kocha, a ona przeżywała to bardzo, bo był jej pierwszym chłopakiem ,z którym się całowała (wiem trochę dziecinnie) no i potem powiedziałam to mu i mnie przeprosił i wszystko było cacy. I TERAZ PRZECHODZĘ DO PROBLEMU Zaczął się rok szkolny,jestem z nią w klasie i jest okropnie , bo ona chyba dalej przeżywa, ciągle pokazuje, że jest lepsza w bardzo nieprzyzwoitym zachowaniu. Mam ją też na różnych portalach, na których jest natarczywie aktywna i ciągle mi coś wysyła co też mi o niej przypomina. Kurde już mija semestr, a ja nie mogę sobie z nią poradzić. Była taka sytuacja w pierwszy dzień co ona zaczęła najezdzac na mojego faceta, w ogóle wiele było takich sytuacji dużo by wymieniać . Jest też typem osoby bardzo natarczywej, desperacko szukającej faceta. Nie będę owijac w bawełnę nie przepadam za nią, jej obecność mi bardzo przeszkadza, chociaż wiem, że mój chłopak za żadne skarby do niej nie wróci to i tak zawsze będzie miała naklejkę "była mojego faceta" co mam z tym zrobić? Jakieś porady? Wiem, że kiedyś mi napewno przejdzie ale chciałabym po prostu nie mieć takich chorych myśli, tym bardziej, że moje relacje z moim chłopakiem są na o wiele wyższym poziomie niz te jej z przeszłości... Dodając mój facet nie wspomniał nic o niej, nie daję mi żadnych powodów do zazdrości o nią ani o nikogo innego, a jednak coś mi się w tej głowie uroiło i nie wiem jak przejść z tym przez życie. :/

Gość gość
Zamiast książki czytać to je piszesz

Gość gość
ehe... lekcje lepiej odrabiaj a nie o chłopakach myślisz 17 lat i już chłopak jej w głowie

Gość gość17
17 lat to raczej nie jest zły czas na chłopaka, zresztą to jest kwestia dojrzałości nie ukrywajmy, a o lekcje to się proszę nie martwić, bo sobie radzę :)

Gość gość
upssssssss