Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmagda

maż kocha inną

Polecane posty

Gość gośćmagda

co mam zrobić jesteśmy 17lat małzewnstwem kocham męza niestety maz poznał kobiete z która kontaktuje sie tel.codzienne rozmowy,sms,napisali sobie ze ślubują sobie wieczną miłość ta kobieta przez portal obraziła mnie wyzwała od najgorszych a gdy dowiedziałam się o wszystkim zarządalam aby skonczyl znajomość a on powiedzial ze bronie mu wolności itd.i że nie skonczy tej znajomości bo to tylko znajoma a prędzewj ze mną skonczy niż z nia co robić gdy poruszę temat aby skonczył konczy się na awanturze i wyzwiskach

Gość gość
rozwód z jego winy

Gość gość
jestes juz stara i brzydka to wzial inna., nic nie trwa wiecznie

Gość gość
terapia małżeńska

Gość gość Marylka
Miałam podobną sytuację. Mieliśmy mały kryzys z mężem, a on w tym czasie,przez znajomego, niestety poznał inną kobietę. Brzydszą ode mnie, ale za to zawsze radosną i która tylko mówiła jaki on jest wspaniały. Ja byłam tą marudną żoną. Ale miałam okazję ją poznałać i zobaczyłam, że jest ona wredną egoistką. Oczywiście kiedy o tym mówiłam mężowi, zawsze była awantura. I jego długie rozmowy z nią przez telefon. Byłam załamana, więc zaczęłam codziennie modlić się do Boga. Trwało to kilka miesięcy. I ja szczęście mąż zaczął w końcu dostrzegać, jaka ona jest naprawdę. A kiedy mnie obrażać kilka razy obraziła, mąż przestał odbierać od niej telefony. I teraz coraz częściej mówi mi jak bardzo mnie kocha. Naprawdę to modlitwy mi pomogły, bo teraz mąż sam się zastanawia jak mógł być tak głupi i tego nie widzieć jaka ona jest w rzeczywistości. I przeprasza mnie, że tak ryzykował nasze małżeństwo.

Gość gość
Zastanow sie czy Ty nie doprowadziłaś męża do tamtej kobiety?Najpierw są pierwsze seriale, koleżanki,matki siostry i inna gawiedź a mąz na końcu. Ja nie wierzę że facet chce uciekac z dobrego fajnego związku.Faceci są za leniwi.Tam jest gdzie bdz mu dobrze gdzie bdz na pierwszym miejscu,gdzie bdz smaczny posiłek i żona ktora słucha.Nie zrzęda i plotkara.Ciepła ,fajna babka.

Gość gość
nie dziwie się czemu was mąż nie szanuje bo same siebie nie szanujecie same z siebie robicie służące i cierpiętnice uwiązałyście się faceta który ma was w d***e i przy pierwszej okazji ucieka do innej czy wy normalne jesteście dziad gada z inną babą a wy go prosicie :D trzeba było gnoja wywalić z domu a jego rzeczy przez okno