Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAlusia

Po co, ja się pytam ??

Polecane posty

Gość gośćAlusia

Od poł roku miałam przyjaciela od seksu,jesteśmy z innych miast i spotykalismy się średnio 1x w tyg. i on ma stała dziewczynę. Ale jakieś ok. 2 mies. on mnie unika,nie chce sie spotykać i nic nawet nie mówi o sexie a na moje pytania odpowiada ciągle że niema czasu, bo praca, bo chory bo coś tam. Ale jak spytałam czy zrywamy to on nie chce i za wszelką cenę prosi o przyjaxń, która ma być taka pisana jak rozumiem, skoro nie proponuje spotkania? To o co chodzic może? Nie lepiej normalnie powiedzieć że mu się znudziło i juz dalej nic z tego tylko pisze o pogodzie o pracy i o wszystkim tylko nie o tym, co mnie interesuje. Po co on tak zwodzi? Jaja sobie robi i go to bawi tym bardziej kiedy on wie, ze mi przykro?

Gość gość
Po co to się pchać na drugą ja się pytam?

Gość gośćAlusia
A mozesz mi na moje pytanie odpowiedzieć? musisz byc zaraz złośliwa/y ?? Tak po prostu wyszło i teraz mnie interesuje o co chodzi i nic wiecej. Chcę p[rosic o dobre rady jak postąpic, bo on jakos dziwnie mną manipuluje chyba tylko nie wiem po co

Gość gość
Nie wiesz po co? Żeby jedna miec od gotowania obiadów i prania brudnych gaci a druga bezkarnie obracać na boku. Po to. Filozofa tu nie trzeba.

Gość gość
To ja jednej normalnej nie potrafię znaleźć, a gosciu sobie 2 obraca. Funny, isn't it? :D

Gość gośćAlusia
ale właśnie chodzi o to że on wcale mnie nie chce obracać na boku. Od 2 miesiecy tak jest. On tylko bzdury pisze a jak spytam o spotkanie to nie ma czasu ale che pisać i pisać i piszemy dzień w dzien. Dziwne to wszystko i ja tak nie chce, Co oni mają w tych glowach czy to nie można jakos normalnie uciać i koniec jak sie coś nie podoba a nie takie nie wiadomo co ?? Mi nie odpowiada takie pisanie a z drugiej strony nie chce z nim zrywac znajomości i dlatego pytam

Gość gość
pewnie jego dziewczyna coś zaczeła podejrzewać, jednoznacznie widzisz która ważniejsza jest dla niego

Gość gość
Taka ważna że inna obraca. Haha

Gość gośćAlusia
ale czy gdyby sie domyslała to on by tak pisał ze mną codziennie ?? Chyba raczej by się bał tym bardziej, ze oni od poniedziałku do czwartku sa razem 24/dobę. A do mnie pisze głownie maile ale tez smsy ale zawsze szybko odpisuje bez względu na pore

Gość gośćAlusia
02:54 To znaczy chodzi ci o jego dziewczynę czy jeszcze jakąs inna ???

Gość gość
może znalazł już inną temu nie chce , ile lat macie?

Gość gośćAlusia
Wszyscy mamy po 25

Gość gośćAlusia
Czy mam rozumieć ze snalazł inna - trzecią i chce zerwać to po co pisze ?? :-(

Gość gość
znalazl lub nie znalazł ale chce się wymiksować z waszej

Gość gość
03:45 To samo pomyślałam. Też byłam kiedyś w podobnej sytuacji, bardzo podobnej i na swoim przykładzie raczej też mi to wygląda na chęć wymiksowania się, ale nie umie tego zrobić i dlatego chce Ciebie doprowadzić do tego, żebyś to Ty zerwała. Sama rozumiesz... przyjaźń ochy i echy, ale o konkretach cisza, więc lada moment pękniesz. A jemu właśnie o to chodzi.

Gość gość
Jeszcze dodam, że jak już w końcu zakończyłam ten układ na amen, to jakoś nawet szczególnie nie płakał, tylko życzył mi powodzenia i więcej się nie odezwał ;-)

Gość gośćAlusia
to nie wiem co zrobić teraz :-(

Gość gość
Chce się już tylko z tobą kumplować, bo cię lubi. Ale nie chce już seksu. Proste.

Gość gość
Czyli już go nie pociągam ?? Nie podobam mu się już jako kobieta ?? I teraz mam być takim wykastrowanym kumplem ? :-(

Gość gośćAlusia
wyżej to ja nie podpisałam się

Gość gość
Jedna ma w domu od prania i gotowania. Ciebie od bzykania Znalazł następna ale ze nie wie jak z nią będzie to proponuje Ci przyjaźń by zostawić sobie furtkę by móc wrócić na darmowy seks Czego tu nie rozumiesz chyba się w kręciłas co????

Gość gość
Olej go dziewczyno, chcesz tak teraz czekać nie wiadomo ile aż mu się znowu zachce może cie bzyknąć, kiedy następna mu się znudzi a z dziewczyną się pokłóci? Moze za miesiąc ale równie dobrze i za dwa lata? Albo znajdz sobie innego a z tym też sobie tak pisz w razie czego też tak dla rezerwy. Ale ja bym olała bo takie odgrzewane dania są do niczego. Seks z tobą mu się znudził najwyraźniej bo facet który pragnie kobiety zachowuje się zupełnie inaczej.

Gość gość
Poszłaś w odstawkę. Żonę ma od garów Ty byłaś od bzykanka, teraz będziesz doradzać., no ewentualnie pocieszać. A ktoś tam zgodził się bzykać Proste.

Gość gośćAlusia
Macie racje :-( A szczególnie z tym że facet jak pragnie to się zachowuje inaczej czyli tak jak na początku, pamiętam przeciez i teraz porównać to niebo a ziemia. Pewnie sie i wkreciłam za bardzo nie mówię że nie, ale jestem też zwyczajnie zła bo uklad był jasny i jesli komuś się znudzi to konkretnie i stanowczo konczymy i już a nie takie znęcanie. I jak tu sie przyjaźnic z kimś takim ?? Skończe to

Gość gośćAlusia
On sobie zrobił ze mnie idiotke :-(

Gość gość
Ale może on cię po prostu lubi? Ale spać już z tobą nie chce.

Gość gość
Nie chce z Tobą nagle zerwać, bo boi się, że ze złości możesz donieść jego dziewczynie.

Gość gośćAlusia
A czy to może oznaczać że ja mu się odpodobałam tak fizycznie ? Albo nawet wogóle nie podobałam nigdy ?

Gość gośćAlusia
Ja wiem że on mnie lubi i ja jego też ale w układzie o co innego chodziło ale on przestał całkiem chciać seksu i to jest dla mnie najgorsze bo chyba dostałam jakis kompleksów że pewnie coś ze mną nie tak skoro tak szybko strasznie szybko zrezygnował ze mnie. A czytalam przecież, że porządanie mija dopiero po 2 , 3 latach a jemu tak szybko.

Gość gość
bo tobie już uroda przemija