Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdarza sie że męzowie Wam odmawiają seksu? czy często jesteście gotowe a tu nic

Polecane posty

Gość gość

skąd np. wiecie że dzisiaj bedzie u Was na to ochota i jak przygotowac faceta na dłuższy maraton? jak to wychodzi w Waszym doswaidczeniu przed i po ślubie? etc?

Gość gość
Chciałabym aby już nadszedł ten czas a on tylko chce i chce:(

Gość gość
Mężczyźni mordują plemniki nienarodzone!!!!

Gość gość
ale chodzi o odwrotna sytuacje, np. masz niewiadomo z jakiej przyczyny np. cofnał sie okres, hormony, jakis film cos takiego że chcesz sie mega bzykac.. ale chyba nie powiesz tego wprost facetowi? prawda.. to jak za to sie zabrac zeby nie wyszło coś złego.. czesto sie zdarza ze faceci w takich chwilach po prostu eksploduja po 5 minutach i tyle.. :-( z tego jak zatem zrobic odwrotnie zeby wytrzymał i było ok, w tym zajął sie u mnie tym co trzeba :-) a nie np. spał,etc

Gość gość
No właśnie, zazwyczaj on ma już dość a chciałabym jeszcze i jeszcze. Czy są jakieś tabletki NA obniżenie libido ?

Gość gość
tzn jak ma dość? po prostu opada i tyle.. przeciez moze robic to innaczej.. masz tyle żeczy .. ps a moze sama spróbuje ze soba wczesniej a potem z facetem?próbowałaś?

Gość gość
Tak wszystko się zgadza można jeszcze raz i jeszcze raz, Ale gdy on ma już naprawdę dość a ja chcę nadal Oto chodzi. Nie wiem jak to ugryźć, zastanawiam się właśnie nad jakimiś tabletkami.

Gość gość
jakie tabletki? to problem jest ściślej w czym w czasie czy tym że chcesz wiecej? przecież sa pozycje że kobieta bardzo szybko dochodzi? potem może Ciebie boleć tylko, nie małaś tak? moze ten facet nic nie robi tylko sie napali i tyle...

Gość gość
zareklamuj penigreat, no czekamy pajacu!

Gość gość
Problem jest taki, że on po kilku razach nie ma siły zabawy są dosyć długie rozciągnięte w czasie, jest pieszczenie, są zabawki i jest super Ale ja nie do końca czuje się usatysfakcjonowana Czy ze mną coś nie tak ?

Gość gość
a próbowałas chociaż raz miec orgazm PRZED? masz w ogóle np.wytryski itd? jak z okresem.. sprawdzałaś podstawy

Gość gość
Kobiecy wytrysk przeżywam ale i tak chcę dalej Okres regularny

Gość gość
A może kręci Cię fisting? Albo wpierdziel podczas stosunku? :) jeżeli Ci mało po kilku razach to dobry wpierdziel działa cuda (wiesz, podduszanie, klapsy) jak w 50 twarzach greya.

Gość gwoli wyjasnienia
Porozmawiaj o tym ze swoim ginekologiem bo to jest sprawa hormonow a nie zadne widzi mi sie. Moze jest cos u ciebie zaburzone i da sie cos zrobic. Inaczej wykonczysz chlopa jesli wczesniej od ciebie nie ucieknie :-P

Gość gość
dziś Kobiecy wytrysk przeżywam ale i tak chcę dalej Okres regularny XXXX a co na to Twój ginekolog? moze masz jakies hormony.. masz bez problemu orgazm? czasami jest tak że chcesz ale nie do końca dość, po prostu żeby facet sie toba interesowal itd? moze tez tak masz

Gość gość
12:31 właśnie ostatnio powiedział mi że zejdzie przeze mnie ( na mnie-dosłownie ) Dlatego pomyślałam o tabletkach. hormony, może coś w tym jest.Za tydzień idę do ginek to się to zapytam..

Gość gość
ok, a co z twoimi orgazmami.. zawsze dochodziłas..? pochwowo też? przeciez to prawie nie możliwe..sa dziewczyny co np. nauczyły sie dochodzic na zawołanie jak faceci, jakos sie ułoża i im idzie.. Pewnie ci ginekolog powie ze młoda to tak masz.. nie mozesz spróbowac doprowadzic siebie przed kontaktem z facetem a potem szybko go zawołać to masz szanse na dwa naraz?

Gość gość
12:31 facet się mną interesuje, sam dba o mnie nie muszę zabiegać o uwagę Nie chcę innego i dlatego tak o tabsach pomyślałam

Gość gość
12:36 taka młoda to ja nie jestem, partnera-męża od lat jednego mam. Znamy się jak lyse konie, tylko ten mały szczegół

Gość gość
12:36 stymulowanie przed jak najbardziej, on uwielbia jak robię to przed, lubi przy tym być i patrzeć. Ale, no właśnie ale.

Gość gość
aa.... moze po ciązy Ci sie przestawiło.. zobacz hasło na wiki oksytocyna pl.wikipedia.org/wiki/Oksytocyna wiele dziewczyn ma tak np. po zakończeniu karmienia piersią co miałaś wczesniej z orgazmami? zawsze i bez problemu czy różnie to wazna wskazówka wiekszosc ma problem z dojściem z wyjatkiem na swój sposób samodzielnie :_( potem jak masz partnera jest jeszcze wieksza lipa

Gość gość
12:48 coś w tym jest. Przed ciążą było ok. poczytam, dziękuję za podpowiedź.

Gość gość
tak, ale liczy sie takze jak fizycznie, technicznie do tego podejść, dziewczynom się to zmienia jak wczesniej nie dochodziłaś, to teraz możesz miec mega problem , jak zawieszona w próżni moze prosciej cos jak facet który ma wymagania ale nie moze wystrzelic.. dla dziewczyn to prawdziwa udręka..

Gość gość
buhaha jakas doradczyni od siedmiu bolesci sie znalazla i pertoli :D ile masz lat dziecinko 15 ,18 ?:D

Gość gość
akysz duchu nieczysty..

Gość gość
wlasnie

Gość gość
Piszesz, że znacie się jak łyse konie a nie potrafisz zainicjować seksu albo powiedzieć wprost? No i z czym tak naprawdę jest problem? Za szybko dochodzi czy nie wie kiedy Ty masz ochotę? Ja mam męża od 16 lat, kochamy się często i też mam często niedosyt, ale to chyba tak jak z glodem- zanim będzie sygnał w mózgu, że już dość to jadloby się i jadło... po jakimś czasie po stosunku jestem jeszcze napalona, ale przechodzi mi. Czasami chcę dłużej, więc nie pozwalam mężowi od razu wejść, albo mam ochotę zanim on zainicjuje to ja zaczynam, przecież to mój mąż, czego mam się wstydzić.