Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić z wariatką która kłamie że jest ze mną w ciąży

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ten numer z wazektomią nie wypali, mam małe dziecko i ona o tym wie. na imprezie szkoleniowej siedziała cały czas koło mnie i słyszała jak gadałem z kumplami o żonie i dziecku.

Gość gość
gość dziś nie jestem trollem. co mam powiedzieć na policji, że jakaś gowniara żąda ode mnie pieniędzy? ja nawet nie znam jej danych, nie wiem jak się nazywa i gdzie mieszka. spotkałem ją tylko na tym szkoleniu i wczoraj przed firmą.

Gość gość
Provo

Gość gość
Nie wiesz jak się nazywa, ale ona wie gdzie pracujesz, kto jest Twoją żoną i informacje o Tobie dla skarbówki? Mało prawdopodobne.

Gość gość
gość dziś odstaw grzyby koleś albo to ta typiara co zakładała temat o listach -fanka kryminałów hammetta co zaczęła tworzyć proze na kafe;)

Gość gość
14:28 Tak to ona. Provo

Gość gość
gość dziś tak ona wie gdzie ja pracuję, bo się pytała na tej imprezie szkoleniowej mnie i kumpli i jej powiedzieliśmy. do głowy mi wtedy nie przyszło, że to wykorzysta i że będę miał z nią takie problemy. o naszych żonach i dzieciach też wtedy rozmawialiśmy z kumplami.

Gość gość
jak zobaczysz, że się na ciebie czai to wezwij policję że cię nęka stalkuje szantażuje i niech ja przesłuchaja

Gość gość
gość dziś jaka ona? jestem mężczyzną. sama odstaw grzyby.

Gość gość
to jakiś narcyz lub narcyzka - każdy ją /jego napastuje poprzez seksualnosć,hehe marzenia ktoś ma oj marzenia i roi już takie bzdety na kafe:) wpierw listy od E.T a teraz tajemnicza stalkerka która wwala w ciąże przypadkowego kolesia - naczytał się "Detektywa" i mu odbija:D

Gość gość
nie wysilaj się - temat o listach był bardziej wiarygodny.

Gość gość
Provo A dres tez musiałeś wyrecytować na głos aby kumplom przypomnieć ? A tą skarbówką to w jakim celu ma cię straszyć ? Pochwaliłaś sie, że bimber ciągniesz ?

Gość gość
gość dziś obawiam się, że zwieje zanim policja przyjedzie, ale jak jutro będzie koło mojej firmy i podejdzie do mnie, to ją chyba złapię, wsadzę do samochodu i sam zawiozę na policję.

Gość gość
Provo A dres tez musiałeś wyrecytować na głos aby kumplom przypomnieć ? A tą skarbówką to w jakim celu ma cię straszyć ? Pochwaliłaś sie, że bimber ciągniesz ? x Weź skończ patologio, idź już ciągnąc ten bimber. Autor ma problem i bardzo ciekawa jestem jak z niego wybrnie

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie  Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
za dużo ktoś sie "Dynastii" i "Mody na sukces" naoglądał hehehehe. Tajemnicza kobieta , oskarzenie o ciążę - wiem że baby są mało ogarnięte nieraz ale takiej idiotki raczej sie nigdzie nie uświadczy.

Gość gość
Oj żebyś się kiedyś nie zdziwił

Gość gość
Skąd ta młoda sika wie gdzie mieszkasz ?

Gość gość
Juz ci napisali co masz robic bo to jest wyłudzenie i szantaż ..Policja wie co z tym zrobic .Jak nie pojdziesz to tak jakbys prYznal sie do winy.Powinienes isc do dzielnicowego lub do kogokolwiek i powiedziec o ktorej ona chce przyjsc po kase i gdzie .Mozna prowokacje zrobic.Nagrac .

Gość gość
gość dziś i tu jest najlepsze - autor nie wie. nikt nic nie wie:) Tylko jego pokręcony umysł to wie ale jeszcze do tego nie doszedł;)

Gość gość
czy wy wierzycie w to że laska choćby najglupsza porywała sie na cos takiego? ja pi...le łykacie wszystko jak pelikany, koes tworzy scenariusz kryminału klasy c a ci zajarani jakby king Konga oglądali:)

Gość gość
gość dziś nie mam pojęcia. nie przypominam sobie, żebym jej mówił. może któryś z moich kumpli jej powiedział, gdy ja się już zmyłem z tej imprezy do domu i ona mnie wtedy ponoć szukała.

Gość gość
Ja radzę isc na policje i to jak najszybciej.Bo to nie sa zarty.Ty chcesz ja sila wsadzić do samochodu????to ona Ci e oskarzy ze ja pobiles czy cos.Sam sila nic nie rób bo narobisz sobie problemow.A pod policja to tez bedziesz sila ja wysadzal????

Gość gość
kończę pracę i zbieram się do domu. może faktycznie podjadę na komendę i pogadam z policją.

Gość gość
provo nie karmić trolla

Gość gość
Provo

Gość gość
Ty tez podajesz adresy kolegów młodym siksom?

Gość gość
Prowo, nie karmić trola

Gość gość
Przecież to provo tej wariatki co szuka i widzi wszędzie kochanki. Wczoraj na innym temacie zak****ila sie jak ktoś wspomniał o urzędzie skarbowym.

Gość gość
Trollu nie wykorzystuj okazji ze autora wątku nie ma. Pewnie się jeszcze tu odezwie jak nie dziś to jutro