Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić z wariatką która kłamie że jest ze mną w ciąży

Polecane posty

Gość gość
15:25 o to ta wariatka co straszy każdego US. O sobie przeczytałaś szmato? Pisz ten donosik na ciebie już jest napisany i wysłany :D

Gość gość
Autorze nie pisz już w tym wątku , po prostu provo nie wyszło - za duży kit żeby ktoś w to uwierzył :) . Nie przejdzie . A jeśli to nie provo ( choć obstawiam na 99% że tak ) to tym bardziej nie pisz - jesteś po prostu debilem jak nie wiesz jak w takiej sytuacji postąpić ;)

Gość gość
nie wiem co

Gość gość
dziś Znów debilko wyganiasz ludzi z forum? Smaruj bzdety w swojej żałosnej prowokacji o czterech kochankach to się z ciebie pośmiejemy :D:D:D

Gość gość
gość dziś Autorze nie pisz już w tym wątku , po prostu provo nie wyszło - za duży kit żeby ktoś w to uwierzył . Nie przejdzie . A jeśli to nie provo ( choć obstawiam na 99% że tak ) to tym bardziej nie pisz - jesteś po prostu debilem jak nie wiesz jak w takiej sytuacji postąpić xxx Ojojoj jaki wnerw, o sobie przeczytałaś na kafe? :D

Gość gość
no wiec tak, byłem na komendzie i tak na szybko naświetliłem mój problem policjantowi. powiedział, żebym nie uległ szantażowi i pod żadnym pozorem nie dawał pieniędzy tej kobiecie. jak ona uważa że jest ze mną w ciąży, to niech idzie do sądu. gość dziś ja nie podaję adresów moich kolegów, ale za swoich kumpli nie dam sobie ręki uciąć. może któryś jej powiedział gdzie mieszkam, a może ona tylko blefowała że pójdzie do mojej żony. rozmowa z nią długo nie trwała, a ja sam byłem w lekkim szoku.

Gość gość
Weź ją strzel w morde aż jej się łeb wykręci jak przyjdzie do ciebie po kase

Gość gość
Autorze absolutnie żadnej kasy jej nie dawaj tak jak powiedział policjant. To może być zwyczajna naciągaczka, która chce tyko pieniądze wyłudzić, albo qrwiła się z kim popadnie i teraz szuka frajera

Gość gość
Trzeba pamiętać gdzie się wkłada Słabe provo :D

Gość gość
Powiedz jej krótko i wyraźnie SP/IE/RD/LAJ

Gość gość
dziś debilko przecież autor pisze, że jej nie wkładał. Zgłosił nawet na policję szantaż i próbę wyłudzenia pieniędzy.

Gość gość
Po pierwsze powiedz żonie - wtedy już nie będzie miała jak Cię szantażować. A wtedy zrób test na ojcostwo.

Gość gość
Masakra, nawet jeśli powiesz żonie to ona zawsze będzie miała wątpliwości czy aby jej jednak nie zdradziłeś, a to zawsze odbija się na związku.

Gość gość
Powiedz jej ze jak dziecko urodzi sie zrobisz test dna na ojcostwo i wtedy bedzies. Na nie lozyl wcześniej Nie I rob ten test odczepi się skoro twierdzisz zes czysty jak łza

Gość gość
Provo Provo Provo

Gość gość
Swoją drogą trzeba było w stanie upojenia kleic się do obcych bab Czekaj teraz kilka innych zgłosi. Się do ciebie z ciąża będzie impreza z żona w domu

Gość gość
Powiedz jej, że to ona ma tobie udowodnić, że to jest twoje dziecko i to ona niech robi testy DNA i płaci za nie jak urodzi dzieciaka. Ty nie rób żadnych testów i nie dawaj jej kasy.

Gość gość
Ciekawe kto tak ciągle krzyczy, że to provo? Temat jak każdy inny, ale ktoś się chyba boi czegoś. O sobie czytasz oszustko i wyłudzaczko kasy?

Gość gość
koleś zacznij pisać komiksy ale wpierw wyjdż z domu

Gość gość
odezwała się prostytutka co nagrywa klientów i wyłudza od nich kasę

Gość gość
gość dziś a jak napiszę że jestem facetem to nie uwierzysz prawda?

Gość gość
gość dziś fajnie zarabiasz na zycie - tak to jest jak sie jest tylko tłukiem z podstawowym

Gość gość
Zaplanuj sobie wieczór z zona, obejrzyjcie film "7 minut" (prawie Twoja historia, tylko związek był skonsumowany, panna pojawiła się po latach, do tego zbir od panny tylko US brak). Potem porozmawiajcie o filmie a Ty przy okazji opowiedz swoja historie. Skoro wróciłeś wcześniej ( nie nocowałaś) i masz na to świadka (kumpla), który widział, co panna wyprawiała to powołaj się na to wszystko w rozmowie z zona. A dalej jak już Ci napisali, bądź w kontakcie z policja.Jak z żona masz normalne relacje i macie do siebie zaufanie to będzie dla Ciebie lepszym wsparciem niż my tu na kafe.

Gość gość
dziś a jak napiszę że jestem facetem to nie uwierzysz prawda?

Gość asertywe
postrasz ją policją ale stanowczo nie możesz pozwolić sobie wejść na głowę jeśli z nią nie spałeś.Ona musi się Ciebie bać powiedz że pójdziesz na policję zgłosisz nękanie prześladowanie i wyłudzanie pieniędzy znałeś ją wcześniej?

Gość gość
Ale sciema ;) Mam pewnosc od 14:15 autorze / autorko ? ;)

Gość gość
Tak z czystej ciekawości obejrzałam sobie ten film " 7 minut " który ktoś tu polecił autorowi. Ta prostytutka gadała do żony to samo co nasze forumowe kochanki - jak ty możesz sypiać z takim facetem?, mieliśmy romans i mamy dziecko. :D:D:D

Gość gość
gość dziś No to wiemy gdzie inspiracji szukają :D A ostatnio w jakimś paradolumentalnym tez była taka akcja z wyłudzeniem. Ale panna robiła to w szczytnym celu, bo dzieciak był chory. A żona okazała się dobra kobieta i razem z niewiernym ale nie będącym ojcem mężem pomogli pannie znaleźć fundację, która zebrała kasę na leczenie małego :) I żyli długo i szczęśliwie ... ot takie bajki nam w tv poszczają :D

Gość gość
Ale w czym problem? To niech opowie wszystkim bajke jaka sobie zyczy, potem niech urodzi i niech cie pozwie o alimenty. Potem test DNA zdemaskuje cala bajke i juz. Ale do tego pewnie nie dojdzie. Wystarczy ze jej powiesz nie, na tym sie zakonczy.

Gość gość
Przecież to bajka dla kochanek hahaha Mąż nic nie wie nawet jak ona ma na imię a ta siksa wszystko o nim i to tylko po jednym spotkaniu na szkoleniu. Wie gdzie pracuje, gdzie mieszka, jak żona wyglada, ile zarabia i jakie przekręty robi bo straszy urzędem skarbowym. Oczywiście kumple powiedzieli ;)