Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was też brzydzą ciężarne baby ?

Polecane posty

Gość gość
A Ty to z kosmusu spadłeś, nie urodzila Cię matka? Powiedz jej to, co napisales, jak i twemu ojcu....

Gość gość
a co w ich obrzydzajaceego?

Gość gość
Brzydza.Ich bebech,obwisniete dojne cyce,dupska wielkości kosmosu,i geba jak księżyc w pełni

Gość gość
Są jak krowy.

Gość gość
kiedyś też będziesz tak wyglądać :-)

Gość gość
13.29 Nie wiadomo czy to wgl kobieta piszę. Obstawiam, że to jakiś maminsynek, prawiczek lub dziewczyna, która jest mentalnie dzieckiem.

Gość gość
jeśli facet, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że kiedyś będzie spał z taką kobietą w jednym łożku i będzie musiał siłą rzeczy patrzeć na jej "obrzydliwe" ciało.

Gość gość
Mnie trochę brzydzą. Ciąża, poród, połóg - to zawsze przypomina mi o tym, że jesteśmy tylko zwierzętami. Nawet zadbane kobiety, które niespecjalnie przytyły w ciąży a mają tylko brzuch są dla mnie lekko obrzydliwe. Nie wiem. Tak po prostu mam i nic na to nie poradzę.

Gość gość
13:29.Nie.Nie każdy lubi bachory obsrane śmierdzące

Gość gość
Moja szwagierka kiedyś była fajna dziewczyna z teraz o siebie nie dba.Kapie się raz na tani i choć schudła po ciąży to bebech sfaldowany wisi :O

Gość gość
Mnie inne nie brzydza, ale jak ja bylam w ciąży i patrzylam w lustro to płakać mi się chciało. Niby dużo nie przytylam bo ok 11kg ale jestem niska i wyglalam tragicznie.

Gość gość
13.44 jesteś smarkata, jeszcze ci się zmieni, albo wpadniesz :-)

Gość gość
Mnie brzydza ludzie których brzydzi cos naturalnego jak ciaza.

Gość gość
Jak was tak brzydzi to się nie rozmnażajcie. I tego wam życzę. Bezpłodności

Gość gość
a ja zycze nam wszystkim armagedonu i trzeciej wojny swiatowej tak by ludzkosc raz na zawsze wymarła ewentualnie zebysmy poszli w kierunku transhumanizmu i nie bedzie czegos takiego jak pisda fiut ciaza i inne świństwa

Gość gość
14:16 mam 33lata.A wpadki są u kretynek które nie wiedzą co to znaczy antykoncepcja.Dają d**y gdzie popadnie jak suka,jak zwierz.A potem płacze :O

Gość gość
Mnie brzydza te wieprze...

Gość gość
mnie brzydza staraczki, sa strasznymi ekshibicjonistkami, najchetniej by opublikowaly zdjecia ze swoich staran i moze zrobily galerie.wiem ze strasznie pragna dziecka, ale poczucie wstydu i przyzwoitosci powinno byc jakies

Gość karmieniepiersia
Szanowni Państwo, Jestem studentką medycyny i wspólnie z kolegami z koła naukowego przy I Katedrze i Klinice Położnictwa i Ginekologii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego przeprowadzamy badanie, które ma nam pomóc w zrozumieniu problemów z jakimi zmagają się matki w pierwszych miesiącach po porodzie. Celem badania jest zidentyfikowanie przyczyn niemożności bądź odstępowania od karmienia piersią. Narzędziem badawczym jest stworzona przez nas krótka ankieta. Aby badanie było wiarygodne, musimy zebrać jak największą próbę badawczą. W tym celu zwracamy się do Państwa o udostępnienie tej ankiety na Państwa profilu, co w znaczący sposób przyczyniłoby się do realizacji naszego projektu. Z góry dziękujemy za pomoc! Link do ankiety: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxkRt9A6PDuI2_Eq21IG105G35-dgCFdGNL6GRp5Vd1_Q5oQ/viewform

Gość gość
pomóc w zrozumieniu problemów z jakimi zmagają się matki w pierwszych miesiącach po porodzie. Celem badania jest zidentyfikowanie przyczyn niemożności bądź odstępowania od karmienia piersią x a kogo to obchodzi ? są na świecie ważniejsze problemy m.in przeludnienie i ogolnie ''przymus umierania'' - walka ze starzeniem staje się najwazniejsza rzeczą w XXI wieku, nikogo nie o9bchodzą łajzy z cyckami ktore nie karmia cycem, masakra, uj mnie to obchodzi

Gość gość
Szanowne studentki . Zrozumiecie problemy karmiących jak w ramach tego projektu wasi koledzy z koła zrobią was mamami i na własnej skórze poczujecie uroki macierzyństwa . Doswiadczenie bezcenne, niejeden artykuł możecie potem napisać .