Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to robicie, że męzczyźni tracą dla was głowę?

Polecane posty

Gość gość

U mnie na początku są zafascynowani, bo jestem w miarę szczupła, w miarę ładna, ale po czasie wychodzi, że nie mam w sobie wiele z uwodzicielki, że jestem mało pewna siebie, że jestem trochę ciapą i trudno mi sie odnaleźć w nowych sytuacjach, dodatkowo nie spieszy mi się do kontaktów fizycznych(to chyba najbardziej odstrasza;) jestem trochę niezaradna, bardziej taki domowy typ. I w ten sposób choć jestem niby w miarę ładna i inteligentna (słyszę te słowa) to nie wychodzi mi. A znam zołzy, zaradne, charakterne kobiety z twarzą średnio ładną (słowa facetów) które z czasem zjednują sobie faceta i ci faceci potem za nimi lataja jak pieski. I też są przypadki, ze facet czeka na seks bardzo długo np rok, a u mnie po paru miesiacach tracą zapał.

Gość gość
aha i podobno jestem wyjątkowo niedostępna

Gość gość
a i jeszcze jedno. Prosze się do mnie zwracać PER PANI

Gość gość
Jak ich olewam to zwykle za mna biegaja, jak jestem dobra i mila to ju z roznie :)

Gość gość
No własnie o co chodzi z tym byciem wredną. Możesz być chamska, niektórzy nawet to lubią, ale braku seksu nie wybaczą

Gość gość
Brak seksu nie jest problemem i pisze to jako samiec. Jeżeli cos jest nie tak to napewno nie jest to powód. Cos innego musi byc: twój charakter, zly typ facetów... :)

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie  Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
bo faceci wolą suki i zołzy, choć kłamią że nie znam wiele takich wrednych suk i zawsze faceci skaczą wokół nich jaki pieski... serio :O chyba czas zacząć być zołzą

Gość gość
A mnie akurat taki typ odpowiada, nie lecę na wygląd tylko na szczerość. Jestem introwertykiem a takich osób wiele ludzi niestety nie lubi i nie szanuję.

Gość gość
Umiejętnie uwodzę :) Lata praktyki... ;)

Gość gość
Jestem sobą :)

Gość gość
Mój mąż powiedział, że stracił dla mnie głowę bo dobrze się czuł od początku w moim towarzystwie i mam poczucie humoru. Ja jestem ogólnie gadatliwą osobą.. No oczywiście najpierw spodobała mu się moja pupa ;) jakoś nie próbowałam nikogo trzymać przy sobie, sama trochę uciekałam, aż poznałam go i jestem szczęśliwa. A pewność siebie wynika z akceptowania siebie, każdy ma wady

Gość gość
Mam ładne nogi i zakładałam pończochy i buty na wysokim obcasie. Trafiłam w dychę ! On za taką poszedł by na koniec świata. Zaczęło mu się podobać wszystko we mnie :) Jesteśmy ze sobą już 9 lat.

Gość gość
Jako mężczyzna, mający doświadczenie w takiej sytuacji, wypowiem się. Miałem kiedyś taką kobietę, która na co dzień zachowywała się jak porządna i wartościowa kobieta, skromnie i przyzwoicie.. Jeśli chciałem seksu musiałem się trochę postarać, poczekać, nagimnastykować - to działało - podsycało apetyt. Zdarzało się, że odwoziłem ją do domu i żegnaliśmy się bardzo namiętnym pocałunkiem, po czym ona nagle wychodziła mówiąc, że się spieszy. Ujawniała ogień, po czym szybko gasła i stawała się niedostępna. Wiele razy fantazjowałem o niej wieczorami, myśląc sobie, że następnym razem zerwę z niej sukienkę i wezmę ją na stojąco. Dużo o niej myślałem. Jak już doszło do seksu, oddawała mi się cała, chciała żebym ją pożerał, zachęcała do tego. Pojawiła się znikąd, jakoś przypadkiem w moim życiu i tak też niejasno i szybko z niego zniknęła. Na pewno tez tracilem dla niej glowe bo byla starsza, byla miedzy nami roznica wieku. Ja mialem wtedy 25 lat, ona 32.

Gość gość
jak sie ubierasz autorko?

Gość gość
Ubieram się w spodnie i mało kusząco, ale i tak widac moją figurę. Jakoś nie mam problemów by ktos na mnie zwrócił uwagę, tylko potem w ramach trwania znajomości facet chce bym zakładała szpilki itp a ja nie mam zamaiaru czegos robić wbrew sobie

Gość gość
Załóż czasem :) To działa... ;)

Gość gość
Ale co to za praktyki? Bo ja jakby się przyzwyczaiłam, że faceci na mnie lecą i nie robię nic by ich zachęcać (bo sami do mnie lecą), ale potem cos sie psuje. Jestem niby zimna, oziębła :D

Gość gość
Ale czy w płaskich butach czy w szpilkach jestem tą sama osobą, mężczyźni są dziwni, chcą jakichś pozorów, fatałaszków, takich płytkich głupotek

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Nie ważne. kobiety piszcie co wy robicie :DDD

Gość gość
Ale co to za praktyki? x Lata praktyki w uwodzeniu.

Gość gość
to nigdy w mini, szpilkach?

Gość gość
Tak, nigdy. Widuję naturalne kobiety mające mężów, chłopaków, więc się da bez zdzirowatych szpilek.

Gość gość
przesadzasz

Gość gość
Czekam na wasze metody, czy wy wszystkie robicie te typowe rzeczy "szpilki, sukienki, usmiechy, perfumy"? bo ja się łapię na tym, ze nic z tego nie robię :D

Gość gość
Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie: "A znam zołzy, zaradne, charakterne kobiety" - po prostu nie masz charakteru i jesteś nudziarą :( Nie o wygląd tu chodzi bo ja sama piszesz, z tym pierwszym wrażeniem jest ok, dopiero po czasie mężczyźni się orientują, że szkoda im życia na Ciebie :( Najlepsze jest posiadanie na poważnie: własnego życia, własnych pasji, własnego zdania. Wtedy jesteś interesującą kobietą. A jeśli oglądasz w kapciach tv, to sorry, czego tu być ciekawym?

Gość gość
Jak w temacie, chce wiedzieć co robią kobiety by zatrzymac faceta. Czy da się być taką "leniwą" jak ja i kogoś zatrzymac? Leniwą to znaczy mało okazująca czułosc, nie strojącą się. Bo uważam, ze nawet takie kobiety kogoś mają.

Gość gość
No ale na matkę jest dobra spokojna kobieta.

Gość gość
Oczywiście, że się da - tylko musisz być interesująca. CO jest w Tobie interesującego? O czym możesz rozmawiać bez końca? Co uwielbiasz robić?