Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość Just0220
Mnie tez cos podbrzusze pobolewa ale to chyba ze stresu... zdenerwowalam sie strasznie bo mam nowa prace i mialam dostac stałą umowe a wczoraj sie okazalo ze dali mi umowe na 3miesiace okresu probnego... i teraz nie wiem czy cokolwiek bedzie mi sie nalezalo w razie ciazy

Gość Claudii97
Nie chce mi się jechać :p leń mi w pupę wlazł chyba :) wielkie pokłady cierpliwości mam może dla tego :) jutro jadę do pracy to po pracy kupię oo :p

Gość Claudii97
Just a jaka umowę miałaś wcześniej ? Mi się okres próbny skończył to na rok dostałam :) ogólnie na stałe umowe dostać jest ciężko :)

Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj znowu test rano tylko, że taki z Allegro i nic sie nie pojawiło :( teraz przed chwilą zrobiłam znowu (nie piłam nic od rana) i wyszedł znowu jakiś jakby cień cienia. Niestety nawet na zdjęciach nie potrafię go uchwycić... Poczekam niespokojnie do jutra rano i mam nadzieję, że będzie coś więcej widać. Póki co dzisiaj miałam spadek temperatury (wczoraj 37,10 a dziś 36,80). Biust jako tako mnie nie boli, jedynie przy mocniejszym dotyku. Od wczoraj zwiększyłam dawkę Duphastonu do 2x1. Claudi czekam na wieści! :) Agus267 a ilu dniowe masz cykle? Ja mam wszystko co do zegarka więc zawsze robię testy od 12 dc i zawsze 14 dc mam mega prawdziwy pozytyw. Bardzo tanie testy owulacyjne są na Allegro ;)

Gość Paulka89
Meggie trzymam kciuki żeby udało sie moze spróbuj z testem za dwa dni bo tak mowia żeby odczekać . a jak spadla Ci temperatura to mogło być zagniezdzenie ?? Bo dzisiaj byłby to 8 dzień ? Jak myslisz ?

Gość Paulka89
Natalia A Ty jak tam, gdzieś zaginela ? ;)

Paulka89 zgadza się, mogłoby to być zagnieżdżenie, ale z kolei nie wychodziłyby jeszcze chyba te cienie... Apropo to zobaczylam teraz znowu ten test i cholera no ja tyćku widzę tam drugą kreseczke. Mam tyle testów, że zrobię jutro rano kolejny i zobaczymy co pokaże.

Wiesz co Meggie, moim zdaniem nie ma sensu robić co chwilę testów ciazowych, zwłaszcza 6 dni przed okresem. To za wcześnie.

Kotwica2018 wiem, niestety wiem ze nie ma sensu :( tylko ja mam jeszcze ten problem, że pracuję w szkodliwych czynnikach (farby) więc dodatkowo zależy mi, żeby wykryć ewentualną ciążę jak najwcześniej. Zrobię kolejny test za 2 dni, nie będę tak szaleć :)

Gość Paulka89
Meggie tez mysle żeby test powtorzyc za dwa dni ;P za bardzo się stresujesz wyluzuj troszke ;) bedzie dobrze ;p Ja to znowu z kolei cykam sie robic testow tak wcześnie bo jeżeli wyszedł by cień cienia byłaby radość szal itd, a okres moze przyjść bo bedzie ciaza biochemiczna i potem placz, znajomej sie tak dwa razy zrobilo:/

Gość Natalia97
U mnie cisza , trochę sutki bolą trochę podbrzusze nic szczególnego :(

Wiem wiem... sama wszystkim radzę, żeby wyluzowały i spokojnie czekały a samej nie potrafię :) ale dam radę! :)

Gość Paulka89
No akurat jak poczekasz dwa dni to zatestujesz. Z Claudii97 jak sie zbierze w końcu po test :p heh

Gość rybkaaga
Meggie może faktycznie poczekaj z dwa dni i zrób test o większej czułości;-) a mnie już trzeci dzień jajniki pobolewają:-\

rybkaaga nie ma już o większej :D kupuję zawsze 10. Spokojnie poczekam do czwartku.

Gość Paulka89
Ooo szkoda kotwica ;( ale nic nie ten to następny ;) razem bedziemy ;p No ale ten żel kupilas to akurat moze się uda a to bedzie dopiero twój drugi cykl starań ;p

Gość Paulka89
Staraczki 2018 :) :) Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań agus267....34 lata....@28.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27lat....@6.03........2 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02....1 cykl starań Just0220...23 lata...@nie wiadomo (nie regularne cykle) ... 1 cykl starań

Gość Paulka89
Maggie jak chcesz dopisz sie do tabelki ;p . Nick, ile lat , kiedy @, który cykl starań

Gość Natalia97
Paulka a Ty kiedy testujesz ? :)

Kotwica2018 to na spokojnie, rzadko się zdarza wstrzelić w pierwszym cyklu:) Daj sobie parę miesięcy na luzie, dobrze Ci radzę:)

No pewnie, że się wpisuję: Meggie1... 28 lat... @12.02.2018.... 10 cykl starań.

Gość rybkaaga
Kotwica szkoda:-( któraś musi wkońcu rozpocząć dobrą passę z dwoma kreseczkami;-) a jak nie to spotkamy sięc w komplecie w kolejnym cyklu;-)

Gość Paulka89
Dziewczyny wierzycie w To ze testy owulacyjne moga wykryć wczesna ciążę bo tak czytałam gdzies ze jedna miała po owulacji dwie mocne kreski i okazało się ze ciaza ??

Gość Paulka89
Staraczki 2018 ;) Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań agus267....34 lata....@28.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27lat....@6.03........2 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02....1 cykl starań Just0220...23 lata...@nie wiadomo (nie regularne cykle) ... 1 cykl starań Meggie1... 28 lat... @12.02.2018.... 10 cykl starań.

Gość Paulka89
Staraczki 2018 ;) Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań agus267....34 lata....@28.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27lat....@6.02........1 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02....1 cykl starań Just0220...23 lata...@ nie wiadomo (nie regularne cykle ... 1 cykl starań Meggie1... 28 lat... @12.02.2018.... 10 cykl starań.

Nie spinam się jakoś mocno ale nie chciałabym się starać jakoś długo. Bo będę się martwić ze mamy problem z plodnoscia.