Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość agus267
A ja wam powiem ciekawostkę. Ostatnio kupiłam testy owu. Zaczęłam stosować trzy dni temu. Robiłam zawsze test rano ale zawsze wychodził negatywny. Wczoraj zrobiłam z innego pudełka i pojawiła blada druga kreska. Dziś powtórzyłam i nic, jedna kreska :-(. Zawiozlam dziecko do przedszkola i po drodze kupiłam nowe testy. Zrobiłam 2 test i co? Dwie kreski! Masakra jakaś!!!

Gość Paulka89
No to dziwna sprawa :/ , ja mam takie zwykle paskowe z Internetu szt.20 i zawsze mi wychodza to niewiem. czyli wychodzi na to ze trzeba by kupować po kilka test ów różnych firm i używać codziennie innego. Aga musisz zacząć mierzyć temperaturę codziennie o tej samej porze i po temperaturze tez mozna łatwo poznać kiedy owulacja.

Gość Natalia97
U mnie cisza jedynie sutki bolą ale jestem przed miesiączka wiec to może przez to :((

Gość Just0220
Mi przez 2 dni wychodzily negatywne (jedna kreseczka duzo duzo jasniejsza) czwartego dnia wyszedl mega pozytywny, szostego dnia kreseczka byla tylko delikatnie jasniejsza od kontrolnej a 7 i 8 dnia byla tylko jedna kreseczka :) i robilam ciagle tylko jednej firmy

Gość Natalia97
Dziewczyny pytanie mam do @ 5 dni od owulacji minęło 9 dni ale od ostatniego stosunku 8 dni ligę już zrobić test , wyszło by coś ?

Gość Paulka89
Natalia pisałam Ci juz wczoraj ze by wyszło :p dzisiaj masz 9dpo więc jakbys zdecydowała sie jutro z rana bo jak bola cie sutki co jest tez głównym objawem to powinno już wyjść.

Gość Paulka89
Mnie znowu nic nie boli ani piersi no nic czasem lekko podbrzusze ciagnie jak na @ ale ogólnie cisza.

Gość Paulka89
Tylko jakbys zdecydowała się kupic to ten najczulszy test 10mIU .

Gość Natalia97
Kupiłam testy na Allegro ale nie ma na nich napisane jaka jest czułość jest tylko ze 99% pewności :(

Gość Paulka89
Ja też mam z neta testy mam paskowe i 10 mIU a juz je masz czy dopiero zamowilas? Jak masz to śmiało sikaj jutro ;) trzymam kciuki :D

Natalia97 ja bym na Twoim miejscu robiła:) u mnie nic nadzwyczajnego się nie dzieje, dzisiaj tempka poszła w górę z 36,80 na 36,87 hmm no nie wiem, jutro rano testuje, w razie czego kupię dziś test pepino 10 mlu, jakoś one są najwyraźniejsze dla mnie. Aczkolwiek niestety mam odczucie, że będzie negatyw po raz 10-ty.

Gość Natalia97
Mam już je , jutro będę testować chociaż trochę się boje :((

Gość Paulka89
Nie bój sie , musisz podejść do tego na lajcie ;p kobito nie ten cykl to nastepny i luz ;)

Gość Paulka89
Trzymam kciuki za Ciebie ;) co by się udało w tym cyklu :p

Gość Just0220
Natalia nie boj sie i testuj a my bedziemy trzymac kciuki zebys zaczela dobra passe :) :*

Gość Natalia 97
Dziękuje dziewczyny jak wyjdzie negatywny to trudno będę czekać na miesiączkę , znowu mam bile w podbrzuszu i nadal piersi bolą ale boje się ze to moje urojenia chociaż nie myśle o objawach już codziennie spędzam dużo czasu z rodzicami żeby mieć inne zajęcie

Gość Paulka89
Nie doszukujcie sie dziewczyny objawow( trzeba czekać do @ i testować) bo kazda ma inaczej to ze jedna bola jajniki przykładowo a druga nie wcale nic nie znaczy. Ja od 4 cykli doszukiwalam sie objawow az mysle ze po czasie sama sobie je uroilam, idzie ze świrować:p

Gość Paulka89
A tak zmiana tematu to co jutro robicie na tlusty czwartek ;)?

Gość Natalia97
Oponki i paczki domowego wyrobu :) Mój Paweł i rodzice uwielbiają :)

Gość Paulka89
Mi sie wlasnie chce oponek i paczkow I faworków :D ale dużo roboty będzie :p i niewiem czy mi sie bedzie chciało tyle robic .

Gość Just0220
Ze mnie taka kucharka ze chyba lepiej pojde do sklepu i kupie :D

Gość Just0220
Dziewczyny, a odstawilyscie wszyskie uzywki na czas staran? Papierosy, alkohol, kawa lub napoje energetyczne? Ja wczesniej pilam energetyki, bylam od nich wrecz uzalezniona i od poltora miesiaca nie wypilam nawet jednego ale za to niestety przerzucilam sie na kawe, jedna lub dwie dziennie ale musze... wydaje mi sie ze lepsze to niz te nafaszerowane chemia swinstwo ktore tak uwielbiam ;)

Gość Natalia97
Ja paliłam ale rzuciłam od razu , kawę ograniczyłam. Dziewczyny a może poczekać do soboty z tym testem co ? Boje się ze będzie za wcześnie

Gość Paulka89
Just0220 ja rzuciłam palenie już nie pale dwa lata ;) a kawe tez piłam takie dwie filiżanki dziennie A teraz wcale kawy mi się nie chce , ale myślę ze jak bedziesz pić taką pół na pół z mlekiem jedna to nic się nie stanie :p

Gość rybkaaga
Hej dziewczynki:-)ja dzisiaj od samego rana mam jakiegoś nerwa, nie mogłam się jakoś ogarnąć :-\ dostałam dzisiaj testy owu. i z ciekawości sobie zrobię;-) a co do tłustego czwartku to córcia zażyczyła sobie tłustą środę więc zaraz będziemy robiły oponki;-)

Gość rybkaaga
A co do używek to ja tylko dwie kawki dziennie ;-)

Gość Claudii97
Hej, nie testowałam, wróciłam z pracy mój poszedł mi zrobić herbatę przychodzi a ja śpię XD co do używek u mnie nic, ani kawy nie pije, ani alko też nie, na fajki nie mogę patrzeć :)

Ja piję tylko jedną kawę dziennie (cappucino) i w sumie nie codziennie. Spokojnie mogłabym nie pić ale po co?

Gość Paulka89
Meggie I natalia dajcie znać jutro jak testowanie ;)

Gość Paulka89
Cześć dziewczyny ;) jak tam ? Meggie i co jak wynik ?? Natalia zdecydowalas sie zatestować?