Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie z starszym facetem

Polecane posty

Gość gość

Pisze zupelnie na powaznie,wiec prosze darowac sobie zbedne komentarze. Ja mam 30 lat-on 50. Czy to ma sens? Nie ma dnia,zebym nie myslala. Nie,nie rozbilam mu malzenstwa,jest stanu wolnego. Z nikim mi sie tak dobrze nie rozmawialo. Chcialabym,zeby bylo z tego cos wiecej,ale jestem pewna,ze moja rodzina tego nie zaakceptuje...

Gość gość
No wiesz jest to spora roznica wieku ty jestes jescze mloda atrakcyja a uprawialiscie juz sex?

Gość gość
Nie,do niczego wiecej nie doszlo. Najgorsze jest to,ze nie dopuszczam do siebie innych facetow. Nie mam ochoty dac sie poznawac innym.

Gość gość
No cóż ..., w naszym społeczeństwie to dosyć duża różnica,choć zdarzają się i większe i takie znam,żyją całkiem normalnie.Wszystko zależy od tego jakie ktoś wyznaje priorytety.Równie dobrze może zejść szybko ten co ma 30 niż ten starszy.Wszystko zależy od człowieka i jakie wartości wyznaje.Starszy jest bardziej ustatkowany i bardziej doświadczony i ma mniej pstro w głowie!

Gość gość
a nie ma problemu ze wzwodem?

Gość gość
Ale chciala bys z nim uprawiac sex ? Pomysl on teraz jeszcze moze ale za kilka lat moze byc roznie a ty potrzeby bedziesz miala i co wtedy

Gość gość
Ja mam 27 lat, mój chłopak 31, a mój tata też tego nie akceptuje. 4 lata to dla niego za dużo, ale przestałam się przejmować.

Gość gość
Autorko jesteś?

Gość gość
Chcialabym,nie powiem,ze nie. Seksualnie tez mnie pociaga. Tylko wlasnie na razie nie mysle,co by bylo za nascie lat...

Gość gość
No wlasnie a trzeba tez o tym pomyslec bedziesz szukac kochanków

Gość gość
Mozesz wierzyc lub nie ,ale nie potrafilabym zdradzic. Jesli juz,po prostu bym sie rozstala. Tylko ze z tego powodu mam to wszystko urwac?

Gość gość
No to lepiej pomysl zeby potem nie bylo placzu. Zreszta za 20 lat ty bedziesz miec 50lat czyli ani stara ani mloda a on bedzie dziadkiem po 70.

Gość gość
To jak nie będziesz zdradzac to seksu tez nie będzie

Gość gość
Związek nie przetrwa bez seksu

Gość gość
Serio nie robi dla ciebie roznicy to ze on moglby byc na upartego twoim ojcem? :o

Gość gość
On imponuje mi tym,ze jest taki dojrzaly,dobrze mnie traktuje,po prostu ideal dla mnie.

Gość gość
Ale chciala bys zeby cie taki posuwal?

Gość gość
Moze masz kompleks ojca i szukasz w potencjalnym partnerze tego czego nie dal ci w dziecinstwie ojciec? Lub jestes tzw coreczka tatusia i nie potrafisz sie z tym rozstac?

Gość gość
Starszy facet ma większe wymagania. Przed tobą jeszcze wiele doświadczeń a on przed śmiercią będzie chciał wszystkiego spróbować. Jesteś gotowa na przykład na seks analny ?

Gość gość
Od zawsze bylam coreczka tatusia. Jestem najmlodsza z rodzenstwa. Dziecinstwo az tak kolorowe nie bylo,ojciec zawsze wracal pijany z pracy,a ja i tak stalam za nim murem.

Gość gość
Czyli po prostu czujesz potrzebę opieki nad starszym mężczyzną

Gość gość
Zawsze bylam w zwiazkach z starszym od siebie,ale najwieksza roznica wieku wynosila 9 lat. Te 20 to tez dla mnie nic :-/

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie  Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
Jak nie masz większych problemów to przestań zaśmiecać to forum.

Gość gość
Ja nie chce sie nim opiekowac,tylko po prostu z nim byc

Gość gość
i zostać młodą wdową widocznie.

Gość gość
Skad mam miec pewnosc,kto kogo przezyje? Moze ja bedac w jego terazniejszym wieku bede schorowana baba,a on wrecz przeciwnie?

Gość zuel
seks to mozna miec obojetnie z kim i obojetnie kiedy, jesli to jest dla kogos rak wazne. natomiast znalezc osobe, z ktora dobrze sie rozmawia, ma sie porozumienie duchowo intelektualne, to jak znalezc igle w stogu siana. nie rezygnuj z niego dla spraw typu wzwody i rodzinne plotki.

Gość zuel
bylam w podobnej sytuacji, tylko roznica 14 lat. teraz, z perspektywy 20 lat absolutnie nie zaluje, wrecz kocham go coraz bardziej. a jesli chodzi o seks, to mi sie bardziej odechcialo, niz jemu, takze i w tym nie ma reguly. zreszta z perspektywy czasu widze wlasnie to, ze seks to sprawa ulotna i poboczna w porownaniu do tego, czy jest w zwiazku porozumienie, chec codziennych wielogodzinnych rozmow, wspolne spedzanie czasu na podobnych zainteresowaniach. przyjazn. jest moim najlepszym przyjacielem i nikt nie rozumie mnie lepiej niz on. i w zyciu nie powiedzial mi jednego zlego slowa.

Gość gość
Lepiej jest byc mloda wdowa niz stara panna. Patrz na uczucie a nie wiek. Moja znajoma zostala wdowa w wieku 28 lat. Jej maz mial tylko 29 jak zostal zabity jadac na motorze.