Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorcix

DOBRE NATURALNE KOSMETYKI !!

Polecane posty

Gość dorcix

Pomóżcie! Kto poleci jakieś dobre jak najbardziej NATURALNE kosmetyki do twarzy, mam tłustą skórę, więc coś do cery tłustej i trądzikowej. Tylko nie koniecznie typowe sieciówkowe, bo to nie działa.. :(

Gość gość
Sieciówkowych kosmetyków też nie polecam. Osobiście stosuję kremy, żele i mydełka z serii https://sklep.barwa.com.pl/barwa-siarkowa/ Są to kosmetyki naturalne chociaż nie w 100% procentach, ale działają bardzo delikatnie na skórę nie podrażniają, a nawet leczą wszelkie podrażnienia i zaczerwienienia. Ja bym ci radziła je spróbować.

Gość gość
Zalezy co potrzebujesz :) bo ja najwiekszy problem mialam z dobraniem kolorowki. Kazde cienie do powiek po prostu splywaly lub zbieraly sie w zalamaniach i okropnie wygladaly. Dopiero jak trafilam na paletke od http://alilla.com/sklep/ to wszystko sie zmienilo. Swietne cienie z maslem shea - nie maja parabenow, a nosi sie je swietnie

Gość gość
ja nie znam dobrych naturalnych kosmetyków, a nawet jeśli są jakieś dobre to wąpię w ich długotrwałą skuteczność. A już wolę zainwestować w jakieś kremy, gdzie znam ich skład i wiem cos na temat ich skuteczności. Czyli np. taki Remescar https://remescar.pl/ na worki i cienie pod oczami. Słyszałam na jego temat wiele dobrych rzeczy i sama sie właśnie zastanawiam nad jego zakupem.

Gość Wixon
Ja używam kosmetyków z Bioselect i jestem z nich bardzo zadowolona. Delikatne dla cery, pięknie ją nawilżają, sprawiają, że jest miękka i przyjemnie pachnąca, a przy dłuższym stosowaniu jedynie dają lepszy efekt.

Gość gość
Jak coś naturalnego to tylko glinki. Przy regularnym stosowaniu cera się zmienia, poprawia. Są świetne!!! Ja zawsze biorę z tego sklepu https://www.kwiatyupominki.net/naturalna-zielona-glinka-na-wage-tradzik-lojotok-p-796.html myślę, że są najlepsze. Mają też wiele innych naturalnych kosmetyków, olejki do włosów i ciała, sole do kąpieli, peelingi do ciała- wszystkie w najlepszej jakości. Polecam :)

Gość Zuzaa2
Ja również znam i stosuję kosmetyki Bioselect. Cudnie działają na cerę, są bardzo delikatne i bezpieczne. Fajne jest też to, że mają w ofercie produkty dla panów i dzieci- u mnie cała rodzina z nich korzysta.

Gość LadyMaya
Także podpisuję się pod marką Bioselect. Dla mnie jest rewelacyjna, dobrze chroni cerę, dba o nią i utrzymuje w dobrej kondycji. Kosmetyki przyjemnie pachną i są wydajne. Dla mnie najlepsze!

Gość vinninka
sprawdź sklep organicznewlosy.pl JAk dla mnie od kiedy wprowadzili też kosmetyki do twarzy nie trzeba innych sklepów :D

Kochane Kobietki!!! W pełni zgadzam się z kwestią, że najlepsze są kosmetyki w pełni naturalne :) Chciałabym zachęcić Was do zapoznania się z asortymentem i zrobienia zakupów w moim sklepie internetowym www.biostragan24.pl. Znajdziecie w nim wiele naturalnych kosmetyków, m.in. olejki, szampony, kremy itp. Oprócz kosmetyków w moim sklepie jest żywność naturalna. Co najważniejsze wszystko jest w atrakcyjnych cenach :) Pamiętajcie, że o piękne ciało należy dbać od zewnątrz jak i od wewnątrz. Robienie zakupów w moim sklepie to same korzyści: - darmowa dostawa od 199zł; - liczne promocje; - przy zakupach powyżej 69zł wpisując hasło kuponu: LATO do 30.09.2018r. otrzymacie aż 7% rabat na całe zakupy :) Zachęcam do lajkowania na Facebooku https://www.facebook.com/Bio-Stragan-1096627697105519/ Jestem otwarta na propozycje dotyczące asortymentu, co uzupełnić co zmienić :) Piszcie na Facebooku lub maile bio.stragan@gmail.com pozdrawiam

Gość marawstala
Chyba maska dziegciowa z babuszki agafii

Gość Anitku34
Mam do was pytanie co do soli kąpielowych myślicie że warto z nich korzystać ? Znalazłam własnie takie tu w dobrej cenie https://ichemia.pl/152,floris-sol-bochenska-do-kapieli-1200g-cytryna.html i zastanawiam się czy warto spróbować ? Z góry dzięki za pomoc

Gość gość
Żadne glinki!! Takie napięcie skory za to ze to w ogole nek działa ? Szkoda czasu i pieniędzy . Porównywalny efekt naciągania skory z taka różnica tylko ze to DZIAŁA !!! Sa kosmetyki tej firmy: https://allegro.pl/uzytkownik/zeomed?order=m. które stosuje od roku , znajdzie sobie tam maskę do twarzy . Pewnie podobnie maciaga skore bo tez jest z jakiegoś minerału skalnego ale , tutaj działa , a ta Glinka to jedno wielkie przereklamowane Gó**o;) troche trzeba zapłacić; zależy co kto uważa za drogie, dla mnie Ok, ale kosmetyk Wam odda przez Wasze zadowolenie:)

Gość gość
WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O WYPERIDALAJ kuuvrvvo ze spamem zeogóowna!!! :O

Gość Juuuuuuuulia
Polecam wszystkie produkty do starej mydlarni. mają na prawdę świetną ofertę dopasowaną do każdego. ja np zmagałam się od lat z trądzikiem, jednak dzięki ich produktach zdążyłam już zapomnieć co to takiego. Szczerze polecamm!!!

Gość Anna Wanna 88

Polecam Ci kosmetyki od Starej Mydlarni. Mają świetne produkty, które potrafią zdziałać cuda-dosłownie

Gość uu87

Ooo, zgadzam się z poprzedniczką! Piona! Również jestem fanką Starej Mydlarni. Bezkonkurencyjne kosmetyki. Sama mam skórę tłustą i powiem Ci że ich seria właśnie do takiego typu cery wymiata