Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemściłam się na byłym chłopaku za to jak mnie skrzywdził

Polecane posty

Gość gość

Mój były chłopak mnie zdradzał i okłamywał, skłócał mnie z moją rodziną i chciał mnie sobie podporządkować. Na szczęście w porę się opamiętałam. Wiecie jak najlepiej się mścić? Celować w najczulszy punkt. Każdy go ma. Mój eks, jak się dowiedziałam krótko przed zerwaniem jest cholernie bogobojny, aborcję uważa za morderstwo. Wiecie co zrobiłam? Jak go spotkałam, powiedziałam mu, że byłam z nim w ciąży i ją usunęłam. On wpadł w jakiś szok. Zaczął latać i powtarzać że zabiłam dziecko, potem tylko powtarzał moje dziecko nasze dziecko. Ale najlepsze było na koniec. Jak klęknął i zaczął odmawiać wieczny odpoczynek. Ale była beka. Ja nie byłam w żadnej ciąży, okłamałam go, ale on nie wie. Ale potem było jeszcze lepsze. Zadzwoniła do mnie jego mama i z płaczem w słuchawkę krzyczała, że zabiłam jej wnuka, a jej syn się załamał. Jego matka tak samo głupia jak syn, a ojciec jeszcze głupszy. Od naszych wspólnych znajomych dowiedziałam się że on ma depresję, ale najlepsze - pali w domu znicze dla swojego "dziecka. Nawet nie wiecie jaką mam satysfakcję, że mu dopiekłam. A tak swoją drogą, to trzeba być naprawdę głupim, żeby uważać aborcję za morderstwo. XXI wiek, a niektórzy wciąż jeszcze wierzą w takie zabobony.

Gość gość
może i śmieszne, ale mścić się nie wolno jesteś za młoda żeby zdawać sobie sprawę ale zemsta to droga do nikąd

Gość gość
Przesadzilas

Gość gość
A czym według ciebie jest aborcja jak nie morderstwem?

Gość gość
Hahahaha... Z kobietą się nie zadziera

Gość gość
Do gość 15:58 Przerwaniem ciąży, usunięciem zygoty, obcego ciała z mojego organizmu. Poza tym wyluzuj, ja nie usunęłam ciąży, bo nie byłam w ciąży. Tylko chciałam eksowi katolowi dopiec za to, że się mną bawił i mnie używał. Poza tym ja nie jestem katoliczką i nie wierzę w jakieś bajeczki o "życiu poczętym" czy jak wy to tam nazywacie.

Gość Hajto
A ty go nie używałaś? Głupia jesteś i tyle, karma kiedyś wróci...

Gość gość
Nieładnie zrobiłaś. Godność każdego człowieka należy szanować. Ta destruktywna energia którą Ty spowodowałaś, kiedyś wróci do Ciebie w innej krzywdzącej postaci.

Gość gość
Czyli według ciebie twoje życie jest tyle samo warte co nienarodzonego płodu. W końcu człowiek jest jedynie zlepkiem komórek.

Gość gość
W sumie to miałaś rację , skoro tak zrobił ale prawdziwej aborcji nie popieram

Gość gość
Dobrze zrobiłaś :D

Gość gość
Gość 16:21 Po pierwsze - nie usunęłam ciąży, ani nie byłam w ciąży, tylko eksowi tak powiedziałam. Po drugie - według ciebie, zdradzanie, skłócanie mnie z rodziną to jest ok? i jeszcze mi powiedział, że jestem sama sobie winna, że mnie zdradził bo go nie zaspokajam. A co ja seks-maszyna?

Gość gość
Kiepska prowokacja a za to,że napisałaś (więc i tak myślisz),że Aborcja to nie morderstwo to JESTEŚ ZEPSUTYM CZŁOWIEKIEM!!! Ogólnie -10/10

Gość gość
Gość 17:04 To nie jest prowokacja. A ja w "życie poczęte" nie wierzę. Życie jak sama nazwa wskazuje to życie, żyć może ktoś żywy. Jajko jest kurą? Nie. Nasiono jest rośliną? Nie. Zygota jest człowiekiem? Nie. A życie poczęte wymyślili faceci dla facetów.

Gość gość
Oczywiście, że to prowo. A ty pewnie jesteś wredną brzydulą, która chłopa na oczy nie widziała, bo żaden Cię nie chciał.

Gość gość
Taki wierzacy, a z Toba sypial?

Gość gość
Prowo i to w dodatku bardzo słabe Idź siać ferment gdzie indziej

Gość gość
silni ludzie przebaczają a słabi się mszczą! zakładasz maske udajesz kogoś kim nie jesteś później płaczesz przez swoją głupotę !

Gość gość
Taki bogobojny w kratke- aborcja NIE, ale seks przedślubny, zdrada TAK? PROWO i w dodatku słabe!

Gość gość
Gość 17:24 Właśnie to jest śmieszne. Ja o jego bogobojności dowiedziałam się kilka dni przed zerwaniem, tak, sypiał ze mną i nic nie mówił i nie tylko ze mną jak się okazało, bo mnie zdradził lub zdradzał więcej razy, raz go złapałam na gorącym uczynku. Po prostu hipokryta. I jeszcze nie może znieść, że jego plemniki mogłyby się zmarnować. Niech cierpi teraz. Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, bo też bym go zdradzała.

Gość gość
Gość 17:38 Zapewniam cię, że nie płaczę. Właśnie piję sobie herbatkę z uśmiechem na twarzy.

Gość gość
Zemsta musi być słodka. Pomysł przedni.

Gość gość
gość dziś Zemsta musi być słodka. Pomysł przedni. X Psychopata odpisuje sama sobie.

Gość gość
Dobrze zrobiłaś!szkoda że ja nie mogę się zemścić na ex bo się ukrywa

Gość gość
niech wie ze nie ma władzy. Nikt jej nie ma, kazda może sobie robic aborcje czy sie z tym zgadzamy czy też nie :) wolność jest piękna

Gość gość
ależ wy jesteście żałosne - jak baba rzuci faceta to ten jakoś ma wy...e i tyle o tym nie myśli -idzie na piwo,dyske,pije wóde z kumolami ale nie obnosi sie z bólem a wy sie uważacie za wielkie ksiezniczki że was rzucac nie wolno serio brak wam pokory

Gość gość
gość dziś jesteś chorą psychicznie wariatką,nie dziwie sie że cie rzucił - ktoś kto opowiada takie rzeczy z premedytacją wymaga kaftana i pokoju bez klamek w Tworkach a nie związku

Gość gość
19:58 baby sa bardziej uczuciowe, wyjdą na piwo i będą ryczeć przy tym piwie, że są zranione. Ogladają mecz, jest piłka na boisku, a one widzą swoje serce skopane, tańczą do muzyki, jakiś fagas podchodzi, a one myślą sobie, szkoda, że jego tutaj nie ma i smutno tak

Gość gość
19:58 upijanie sie wódką ze swoimi ziomalami i mieć wyje...ne na kogoś to oznaka pokory?uuu

Gość gość
Taki wielki i bogobojny katol a uprawial sex przed slubem? Lol