Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odebrac taki sms od znajomej

Polecane posty

Gość gość

Nasze dziewczyny chodza do 1 klasy.Teraz mamy ferie i corka caly czas w rozjazdach.1 tydzien wycieczka, 2 tyg feri. u babci i dziadka wraca w niedziele. A dzis znajoma pisze do mnie sms.Czy moja juz wrocila ze moze gdzies z dziewczynami wyskoczymy jutr. odpisalam ze nie wrocila jeszcze bedzie w niedziele.A wieczorem sms" czy bylam z corka na bilansie bo w poniedzialek ostateczny termin oddania kart, a zaraz po feriach w poniedzialek maja odpytywanie z religi bo maja w maju komunie. Wiec jej opisalam ze nie bylsymy na bilansie bo corki nie ma cale ferie i idziemy w poniedzialek popoludniu, ze corka jak wroci to pouczy sie do tej religi. A ona ze przeciez pani wychowawczyni mowila ze po feriach mamy oddac ta karte bilansu a ze jej corka przez cale ferie sie uczy tych modliw.Bo jak moja nie zaliczy to nie dostanie zgody na przystapienie do komuni.Czy ona jest zazdrosna ze moja corka spedzila fajnie ferie a jej siedzi w domu?

Gość gość
Ja bym jej odpisała, ze ferie są po to, żeby dziecko odpoczelo, a nie wkuwalo modlitwy, a na koniec napisalabym "dobranoc" i poszła napić się wina w wannie, a potem na fajny seks ;)

Gość gość
Ale idiotka.Biedna ta jej córka

Gość gość
Co za bzdury i głupia baba - ta twoja znajoma

Gość gość
ja tez napisalabym to co sugeruje pani powyzej :)

Gość gość
Jasne ze tak jest. Rozgryzłas ja autorko. Wredna baba pewnie życia nie ma swojego i żyje tylko szkoła dziecka. Już ja mierziło w tupie po tych feriach ze tyle czasu siedziała i nie miła nic do roboty. Twoje dziecko będzie miało niezapomniane wspomnienia a tamto? Wkuwanie modlitw?

Gość gość
Zazdrość.

Gość gość
A wy się nazywacie katolikami?:P

Gość gość
a ja w ogóle nie zajarzyłam o co autorce chodzi :) Nie wyczuwam też tej rzekomej zazdrości? :) Normalna rozmowa, zwyczajnie. W czym Wy widzicie problem?

Gość gość
jest tak ze np. napisze czy gdziies idziemy razema odpisze ze nie bo mamy juz plany albo nas nie ma to czuje ze sie obraza.

Gość gość
Autorko chyba jesteś przewrażliwiona. Serio nie widzę zazdrości.

Gość gość
to po co takie dogadywanie?"

Gość gość
no ale czego tu zazdroscic ? ja tez nierozumiem

Gość gość
Do komuni tak czy siak dopuszczają wszystkie dzieci. To jej napisz i dopisz, żeby dała Ci spokój.

Gość gość
juz nic nie odpisala wiec sie obrazila.odezwie sie za jakis czas.

Gość gość
ale jakie dogadywanie? Moim zdaniem to dobrze, że córka trochę uczyła się tych modlitw. Z doświadczenia wiem, że jest ich sporo do nauki i pewnie córka po jednej modlitwie dziennie mogła się poduczyć. Co w tym złego? Miała tyle wolnego czasu to chyba dobrze, że nie siedziała biernie tylko wykorzystała go trochę na naukę? Twoja córka wróci w niedzielę i nie będzie miala kiedy ich ogarnąć. Pewnie o to znajomej chodziło, że w poniedziałek nie zdaży wszystkiego się nauczyć. To nie jest dogadywanie, tylko zwyczajna rozmowa. Wyczuwasz jej zazdrość, że Twoja córka pojechała na ferie? Serio? Ja tego nie wyczuwam.

Gość gość
Ciekawa jestem, czy jesteś świadoma (autorko), że twoja znajoma też może czytać to forum. Zdradzasz jej smsy do ciebie, czyli prywatną korespondencję. Nie jest ci wstyd? :O

Gość karmieniepiersiawum
Szanowni Państwo, Jestem studentką medycyny i wspólnie z kolegami z koła naukowego przy I Katedrze i Klinice Położnictwa i Ginekologii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego przeprowadzamy badanie, które ma nam pomóc w zrozumieniu problemów z jakimi zmagają się matki w pierwszych miesiącach po porodzie. Celem badania jest zidentyfikowanie przyczyn niemożności bądź odstępowania od karmienia piersią. Narzędziem badawczym jest stworzona przez nas krótka ankieta. Aby badanie było wiarygodne, musimy zebrać jak największą próbę badawczą. W tym celu zwracamy się do Państwa o udostępnienie tej ankiety na Państwa profilu, co w znaczący sposób przyczyniłoby się do realizacji naszego projektu. Z góry dziękujemy za pomoc! Link do ankiety: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxkRt9A6PDuI2_Eq21IG105G35-dgCFdGNL6GRp5Vd1_Q5oQ/viewform

Gość gość
Ja tu nie widzę zazdrości z jej strony ani nawet dogadywania. o prostu taka jest, sumienna,obowiąkowa, może za dużo martwi się różnymi sprawami,i Na pewno niczego Ci nie zazdrości. Wyluzuj.

Gość gość
autorko ja też uważam ze zachowanie koleżanki nie na miejscu, nie zwraca się uwagi drugiej matce ze jej dziecko tego a tego się powinno uczyć. a te co wyżej piszą to pewnie same takie wścibskie mądrale , ja bym zrobiła tak jak napisała osoba z dziś

Gość gość
dziś też się nad tym czasem zastanawiam jak czytam takie tematy i dochodzę do wniosku ze muszą być zwykłą prowokacją:D