Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który mi się podoba wyśmiał mnie od grubasek. Myślałam,że mu się podobam

Polecane posty

Gość gość

Zle odebrałam sygnały

Gość gość
buras tlusty donerze niech Giena sie meczy :D

Gość gość
Ale z drugiej strony dziękuję za motywację. Chcę schudnąć 20 kg. Jest to ciężka droga, ale już jestem zapisana do dietetyka i na fitness. Chcę się podobać innym a on niech żałuje. Trzymajcie kciuki!

Gość gość
Czego ma żałować, jak nie pociągają go grubaski? Każdy ma prawo do swoich preferencji.

Gość gość
Nie no, laska mnie rozbroila! Zapisala sie do dietetyka i na fitness i wkrotce faceci oszaleja na jej punkcie hehe ;) Ja chyba sobie kupie karnet do kina i zaczne krecic filmy. Albo lepiej zapisze sie do szkolki pilkarskiej i bede gral i zarabial, jak Ronaldo ;) A dla panny rada: zapisz sie do szkoly, to moze zaczniesz rozumowac, jak czlowiek :)

Gość gość
Może sam się zapisz zamiast śmiać się z kobiety? Tylko cham wytknie w chamski sposób tusze. Ale przedtem da sobie z***********a i loda ukrecic... Parchate, klamliwe knury.

Gość gość
W tych czasach to prawie każda jest gruba. Idealem sa anorektyczki z duzym biustem.

Gość gość
Autorko nic tak nie motywuje jak gorzkie uwagi wymarzonego mezczyzny na temat tuszy. Trzymam kciuki!! Stan sie z******ta d**eczka.

Gość gość
Nikogo nie razi prymitywizm tego gościa? Świetne mamy społeczeństwo, nie ma co.

Gość gość
są faceci którym tzw grubaski się podobają kochanego ciała nigdy za wiele autorko tematu nie przejmuj się tutaj docinkami

Gość gość
każda motywacja jest dobra ale zdrowie jest najważniejsze. Zrób to dla siebie dla zdrowia tego fizycznego (jak schudniesz unikniesz w przyszłości wielu chorób) i dla psychicznego (poprawisz swoją samoocenę). To, że chce się podobać innym wcale nie jest złą motywacją bo każdy ma potrzebę podobania się innym ale tylko niektórzy mają odwagę się do tego przyznać. Dobrze, że cała ta sytuacja pozytywnie wpłynęła na twoją motywację. Tak trzymaj i wytrwaj w tym