Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depresja w UK

Depresja w ciazy

Polecane posty

Gość Depresja w UK

Witam wszystkich serdecznie Wszyscy twierdza, ze ciaza to najpiekniejszy okres w zyciu kobiety... Otoz kiedy dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy bardzo sie cieszylam, moj partner tez mimo, ze tego nie planowalismy. Wszelkie moje problemy zaczely sie pod koniec listopada kiedy to moj pracodawca zwolnil mnie z pracy, przez to ze spodziewam sie dziecka (17 tydzien ciazy)... Tak wiem, ze to nie bylo zgodne z prawem, zglosilam to do odpowiednich instytucji i pracodawca wyplacil mi 2 tysiace funtow kary... Ale co to jest kiedy moje konto bylo na ta kwote na debecie i pieniadze ten debet pokryly. Moj partner duzo zarabia, ja siedze w domu, aktualnie jestem w 26 tyg i dostaje wariacji. Siedze na zasilku dla bezrobotnych, co 2 tygodnie dostaje jakies marne grosze. W domu sprzatam, gotuje, piore ale naprawde jest mi ciezko. Nie mam co robic ze soba juz w wolnym czasie, bardzo sie ciesze ze za 3 miesiace bede miala coreczke, ale na obecna chwile popadam powoli w depresje. Nigdy nie bylam na nikogo utrzymaniu (oprocz rodzicow), jest mi tak glupio ze moj partner musi mnie utrzymywac... Mieszkam w UK, z daleka od rodziny, przez ta prace stracilam prawie wszystkich znajomych bo pracowalam praktycznie bez wolnego i przeprowadzilam sie do innego miasta. Czuje sie wrecz jak niepotrzebny smiec, ktory siedzi na d***e w domu, a partner musi ja utrzymywac. Pisze ten post po to bo nie mam sie do kogo wygadac, przed partnerem pokazuje ze wszystko jest w porzadku, nie chce wyzalac sie dla mamy i siostry bo maja swoje wlasne problemy wiec moze dostane jakies slowo otuchy od Was... Z gory dziekuje

Gość gość
najpieknieszy? 3 razy usuwałam..

Gość gość
Mogłaś lepiej to prowo dopracować. Facet duzo zarabia, a ty miałaś dwa tysiące f debetu?:O

Gość Depresja w UK
Tak mialam debet, wszystko przez wczesniejsza prace. Nie mialam zbyt duzej kasy a chcialam miec auto i sciagnelam mame w wakacje do siebie.

Gość gość
Spoko, dla mnie to i tak prowo.

Gość Depresja w UK
To nie jest zadna prowokacja!!!

Gość gość
Nic się nie klei.

Gość gość
i co przez matke masz debet? a poza tym taka pracowita jestes i zaradna a kupilas auto i przez to jestes a d***e. nic sie nie martw, urodzisz. i wrocisz do pracy.

Gość gość ggg
Hej Autorko nie przejmuj się poprzednimi odpowiedziami. Jest fajna aplikacja, nazywa się MUSH można poznać mamy ze swojej okolicy w uk. Ja urodziłam niedawno córeczkę i też czuje się samotna i zagubiona. Wczoraj się zarejestrowałam w tej app i w środę idę już na spotkanie mamusiek do kawiarni. Jest też dużo dziewczyn w ciąży. Polecam i głowa do góry :) pamiętaj o złożeniu wniosku o macierzyński należy Ci się od państwa i to nie tej najniższy :)