Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham mezczyzne. Jego wyglad. Cialo.

Polecane posty

Gość gość

Wyglad. Piekne cialo. Brzydki charakter wobec innych. Piekny wobec mnie. Ale ktos mi powiedzial ze ponoc ma zone. Trudno mi w to uwierzyc bo co trzeci dzien sie widzimy. Jeszcze nie skonsumowalismy sie ale to mnie strasznie boli. Kocham go. Znaczy kocham wolnego faceta jakiego poznalam.

Gość gość
I postanowilam ze kupie pierscionek zareczynowy i powiem mu ze jestem zareczona

Gość gość
Ciekawe kto kogo bardziej sprowokuje do szczerosci. A ja powiem ze zartowalam i ze kupilam bo mi sie pofobal jak sie okaze ze wolny

Gość gość
A ja miałam nadzieję że mu się oświadczysz.

Gość gość
Ale oswiadczyc moglabym sie tylko z milosci a ja kocham wolnego a nie potencjalnie zajetego z toborem wiec nie bardzo. Nie wiem czy ktos chce to zniszczyc czy tak jest. Ale jak mu wejdzie w piety ten pierscionek to znaczy ze moze mu zalezy i sie wygada jak to jest. Masz inny pomysl jak zdiagnozowac czy jest wolny czy nie? Przeciez nie bede go sledzic :D ani odstawiac szopki hehe

Gość gość
Ja bym śledziła.

Gość gość
Nie wiem. W sumie to nie jestem stratna. On nie jest moj ani ja jego a to co czujemy mozna odwrocic kota ogonem ze to taka fascynacja i po problemie. Chyba sam powinien mi to wyjasnic a jak kluczy to moze i prawda. Widujemy sie ale nie jestem naiwna by od razu robic slimaka.

Gość gość
Co robić? Boże. Dziwna miłość.

Gość gość
Bo to jest skomplikowane. Ja mam reputacje fircyka ktory sie nie angazuje i leci w kulki. I cos w tym jest. Otaczaja mnie rozne facety. A on jest nieprzyjemny i to bardzo a wobec mnie jest jak aniolek. I nie wiem czy to brac serio czy podejsc jak zwykle czyli kolejny kwiatuszek na ktory wskocze na chwilke poboli i przestanie za 5 lat ale nikt nie musi wiedziec ze nic z nimi nie robie ani z nim bo po co psuc ta zla reputacje fircyka zeby wyjsc na slaba jednostke? A niech boja sie wykorzystania drza na moj widok i niech trzesa im sie rece ze stresu. A on jesli cos czuje chyba nie pozwoli mi odleciec ani mnie nie skrzywdzi.

Gość gość
Jesteś oficjalnie p*****lnieta. Witaj w klubie.

Gość gość
Tak szczerze z serca moge powiedziec ze marzyl mi sie fajny wysoki facet z ktorym wybierzemy sie tu i tam, ze bedzie mily opiekunczy i mlody. Nirkoniecznie pokazne konto. Raczej serce. I poznajesz taka osobe ktora wydaje sie bliska sercu. Czujesz ze on naprawde sie troszczy chce byc mily wprawiac cie w dobry nastroj i ze traktuje cie dobrze takie preludium do zwiazku to zakochujesz sie w nim znaczy w tym co chcesz widziec a tu nagle info ze ktos ma tobor 4 dzieci i zonaty. Cos tu jest nie halo. Tak jakby potrzaskalo sie szklo. I chcesz to sprawdzic a wszyscy klamia jak najeci bo sami nieszczesliwi to i ty badz. No to nie wiem. Moze trzeba odpuscic i zalowac 5 lat. A moze tylko 2.

Gość gość
Nie ma dzieci i jest wolny, piękny, meski i młody. :)

Gość gość
Mam sie wyglupiac i bawic w detektywa? Wyobrazalam sobie to inaczej. Ze bedzie normalnie narodzi sie zaufanie i bedzie pieknie. A tu zawsze chmary ktorych nie chce i zawistni ludzie robia kwas i zawsze zle i nie tak no to ja spadam a reszta niech sie ze soba kotluje. To nie moj styl.

Gość gość
O Jezu to aż 5 ogonow ma. A weź ty go kopnij.

Gość gość
Jak ma tabor to Cygan jakiś.

Gość gość
Jesli nie potrafi rozwiac moich watpliwosci i mnie uspokoic i uladzic to wszystko to chyba szkoda zachodu. Nagle nabral wody w usta. I ja mam siedziec w jego piekbej madrej glowie

Gość gość
Przez tabor mam na mysli dzieci zone dziadkow matke ojca. Wiecie przeciez co by na to powiedzieli. A ja poznalam wolnego faceta i nie miesci mi sie ta sytuacja w glowce. Ja bym kogos nie oklamala waznego ze mam meza czy nie mam.

Gość gość
Radziłbym dać se siana. Działa.

Gość gość
Jak facet jest konkretny ma czyste sumienie intencje i da sie z nim wytrzymac czyli ma dobre usposobienie to nie bywaja takie sytuacje...wiec po prostu rozgladam sie za innym kwiatuszkiem bzyk bzyk

Gość gość
On jest chyba uzalezniony od chaosu i nawet jesli bylby wolny to powstalby potezny zgrzyt na innym tle. I nie dam rady.

Gość gość
Gadasz sama do siebie wiesz?

Gość gość
Do ciebie ale nawet i ty przeciwko mnie. Och chyba poszukam sobie dziewczyny

Gość gość
Do mnie. P*****l p*****l ja posłucham. Jak zawsze.

Gość gość
Hehe idz spac

Gość gość
A kim ty jesteś żeby mi rozkazywac.

Gość gość
Lubisz to